Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 23, 2012, 10:35:20

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Društvo i zabava
| |-+  Ženski kutak
| | |-+  Muska suza
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Muska suza

(Pročitano 2277 puta)
*Joka*
Poznati Korisnik
**

svaka pesma ima svoj kraj

« poslato: Април 10, 2008, 02:30:11 »

Da li ste videli nekad nekog decka da place? Sta mislite o tome? Kako bi ste se osecale da decko s kojim raskinete pocne da place itd?
Sačuvana

Sve sto je lepo kratko traje...
DaNaja
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #1 poslato: Април 10, 2008, 08:12:08 »

MmMmmmm.... dja mi se 0wa tema... Cheesy
Widela sam jednog dechka koji je bash plakao i wikao "Marijaaaaaaaaaa" swoju dewojku koja je odlazila od njega... werowatno su raskinuli.... Cela nar0dna bashta se 0rila... oNA je otishla a on je jadan ostao da plache... legao na trawu i wikao "Mariiiiiijaaa"... strashno...
E sada...  Da sam ja u takwoj situaciji... i on pochne da plache... pa..ne znam... zawisi...tj ako tu postoje josh neke emocije prema njemu, popustila bih...tj kako bih neko rekao pala bih na njeg0we suze... a da ih nema... narawno bilo bi mi zao ali jbg... Mada retk0 k0 ce zaplakati... u sushtini mislim da koliko god im je teshko... hocu reci retko ko bi zaplakao pred dewojkom... mada ne znam... danas je swe moguce...
Sačuvana

Dajana
sanja :)
Poznati Korisnik
**

...tajne su tu zato da ih neko nasluti...

« Odgovor #2 poslato: Април 11, 2008, 09:38:24 »

samo sam jednom videla svog bivšeg da plače zbog mene, ispred mene i prva reakcija mi je bila neka šokiranost, ne znam...valjda zato što nisam navikla. posle mi je bilo jako žao, jer mislim da momci stvarno ne plaču bez prilično jakog razloga, za razliku od devojaka... tada sam npr "pala" jer sam smatrala da je sve to bilo potpuno iskreno... a i nikada posle nije to iskoristio da me "dobije"...
Sačuvana

...sweet dreams are made of me... Smiley
zbunjena
Poznati Korisnik
**

izgubljena u sanjarenju

« Odgovor #3 poslato: Септембар 03, 2008, 01:01:55 »

Jesam, pa i oni su ljudska bica s emocijma, imaju prava da placu ako im je tesko, sto se mene tice...
Da mi se decko rasplace kada raskinem s njim, mislim da bi ga zagrlila i rekla da ne padam na suze, i dala mu maramicu da iobrise suze i onda bi ga jos jednom zagrlila i pruzila mu ruku prijateljstva...
Mada nikad do sad nije plakao zamnom, uvek sad se trudim da ne izazovem suze kod suprotnog pola...
Sačuvana

A sta ako ti ja sapnem sad
neke reci koje nikad nisi ti cula pre
koje te probude i podsete
da mozda mi poneki put sapnemo sve
one reci koje nikad nismo pre govorili
hajde, spavaj sad....
_Tanja_013_
Početnik
*

« Odgovor #4 poslato: Октобар 09, 2008, 02:15:43 »

Videla sam i mislim da nema nishta gore,za zensko je nekako da kazem normalno da plache Tongue,ali videti mushko-boli,ko god da je u pitanju.
Ne znam kako bih reagovala kada bi dechko sa kojim raskidam zaplakao,nije svejedno :-\znam samo da ne bih okrenula ledja i otishla,to nikako.
Sačuvana
magica
Početnik
*

« Odgovor #5 poslato: Децембар 18, 2008, 03:09:59 »

zamnom su plakali hahahaha sala Smiley  smatram da u takvim situacijama musko treba stisnuti zube i ne zaplakati..daleko od toga da nije njima tesko ali ne treba da ZENI polkaze slabost Smiley vise ce ga ceniti heehe  Huh?
Sačuvana
YuGirl4yoU
Početnik
*

...E pa necu...:P

« Odgovor #6 poslato: Август 29, 2009, 01:55:36 »

Padam na muske suze... Tongue
Jbg... Drugacije je kad widis da decko place...
To je nekako... Huh?
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!