Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 23, 2012, 10:31:32

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Društvo i zabava
| |-+  Ženski kutak
| | |-+  Lepota oko mene, lepota i u meni-uredjenje stana
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Lepota oko mene, lepota i u meni-uredjenje stana

(Pročitano 2967 puta)
funkybusiness
Početnik
*

« poslato: Април 06, 2008, 11:57:48 »

Koliko Vam je bitno kako je uredjen Vash stan... Koliko to govori o svima nama?
Sačuvana
*Joka*
Poznati Korisnik
**

svaka pesma ima svoj kraj

« Odgovor #1 poslato: Април 06, 2008, 12:14:07 »

Jos nemam swoj stan al sto se sobe tice bitno mi je kako izgleda jer najwise wremena prowodim u njoj. I ona mi je najdraza jer je preziwela pozar (kewa ga "podmetnula" a ja ga izwrisla kad sam imala 10god  Udaren)
Skoro uwek je sredjena, a pogotowu kad sam tuzna...onda je cakum-pakum. Lepo se osetjam kada je swe na swom mesto i kada je lepo uredjena. Cesto prawim razmestaj jer mi je soba mala pa pokusawam da namestim tako da imam puno slobodnog mesta...
To su mojih 10,5 kwadrata i trudim se da izgledaju najbolje.
Ne wolim prostorije u kojima ne mogu da skacem, da se glupiram ili da ne smem da dowedem sestru od 4 godine jer se plasim da ce nesto razbiti...tako da tako neceg nema u mojoj sobitzi. Pozdrav
Sačuvana

Sve sto je lepo kratko traje...
sanja :)
Poznati Korisnik
**

...tajne su tu zato da ih neko nasluti...

« Odgovor #2 poslato: Април 06, 2008, 01:34:47 »

meni je uredjenje stana jako vazno.za svoju kuću smatram da "ima dušu" i to me nekako ispunjava. bitne su mi slike, cveće(nikako veštačko!) i svakakve sitnice... što se moje sobe tiče, retko kad je sve apsolutno cakup-pakum, ali je na ok nivou Smiley zidovi su potpuno išarani, puni slika, raznih gluposti sa exgurzija itd. volim da, kada se probudim, vidim sliku na kojoj smo bata i ja kad smo bili jako mali Tongue
Sačuvana

...sweet dreams are made of me... Smiley
prTZa_013
Poznati Korisnik
**

Un poco de tu amor para poder vivir <3

« Odgovor #3 poslato: Април 06, 2008, 07:13:24 »

Mhm..bas kako kazete Smiley
Posto zivim sa mamom,zajedno smo uredjivale ceo stan..Uglavnom...Prelepo je kada imas svoj prostor ,koji je sredjen bas po tvojoj zelji,bas onako kako bi te ucinio srecnim i veselim ..
A moju sobicu prosto obozavam..i ne bih je menjala ni za jednu na svetu . Smiley
Sačuvana

Dame una señal un minuto para conversar
dame tan solo una oportunidad
para poderte enamorar, cada dia mas. Wink
funkybusiness
Početnik
*

« Odgovor #4 poslato: Април 07, 2008, 09:09:41 »

ja uzivam u uredjenju stana... pocela sam pre 3 i po godine kad sam se odselila od roditelja i od tada ne prestajem... obozavam da neshto menjam... dodajem, premeshtam, prefarbavam... kupujem chasopise, gledam sve te neke sajtove... ukoliko imate preporuke dajte...

novo shto sam otkrila je
Kod:
www.uredjenjestana.com

mislim da je nash sajt i nije sve za neko skupo uredjenje nego za nas obichne ljude... ko zna josh neke takve sajtove? malo su mi dosadni oni strani shto ima svashta neshto lepo na njima, ali malo od toga sebi mozemo da priushtimo...
Sačuvana
YuGirl4yoU
Početnik
*

...E pa necu...:P

« Odgovor #5 poslato: Август 29, 2009, 02:04:41 »

Bitno je kako je prostor uradjen...
Meni je bitno npr. koje je prostor boje....
Wolim moju qcu...Zato sto uglawnom ima boja koje odmaraju oci i odaju neki mir..(plawa...Zelena...Bela)
Obozawam moju sobu i nzm sta bix bez nje...u njoj se osecamnajbolje i najsigurnije...=DDD
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!