Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Фебруар 07, 2012, 05:48:22

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28641 poruka u 1207 tema 1275 članova
Poslednji član: oblacno
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Društvo i zabava
| |-+  Sport
| | |-+  Vaterpolo
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Vaterpolo

(Pročitano 3856 puta)
uuuuuuuuu
Poznati Korisnik
**

Don_Aconi

« poslato: Март 22, 2007, 05:42:56 »

Pobedili smo Italijane jutros. Prvi smo,  osvajamo zlato 100%!
Sta vi mislite? Da li mogu Madjari da nam pariraju ovog puta?
Sačuvana

Ko visoko leti nisko pada!!!
master_of_disharmony
Počasni Korisnik

moderator u usponu :P

« Odgovor #1 poslato: Март 23, 2007, 02:47:15 »

Jedini sport u kom smo stvarno odlichni i dalje, i bitjemo odlichni i dalje je vaterpolo.. Svaka chast tim momcima, najbolji su na svetu, to su pokazali vetj 10000 puta i pokazivatje i dalje..
Sačuvana

FunkyHead
Urednik

My poetry's deep, I neva' fell!

« Odgovor #2 poslato: Март 23, 2007, 05:05:12 »

Ma kakvi Madari,gazimo i njih,niko ne moze da nas zaustavi.Tako je i u klupskom takmicenju,Partizan je ostao jak,i od ove sezone ce poceti da hara Evropom.Sto se tice reprezentacije Shapic je neprikosnoven kod nas,ali je i najbolji centar na svetu trenutno,sjajan je momak...
Sačuvana

So you go for yours, I'ma go for mine
Rapper after rapper, rhyme after rhyme!
peki
Poznati Korisnik
**

Baby Face Killer

« Odgovor #3 poslato: Март 29, 2007, 04:16:13 »

a uuuuui bilo gusto pre 2 dana mucli smo se za Grcima ali dobro idemo dalje sada su naredu braca Hrvati bice opet neki SHIT
Sačuvana

Gotta fix that calender I have
That's marked July 15th
Because since there's no more you
There's no more anniversary
I'm so fed up with my thoughts of you
And your memory
And how every song remi
Blagoje
Počasni Korisnik

Nje vise nema-to je bio samo zvuk

« Odgovor #4 poslato: Март 30, 2007, 06:56:17 »

Ispali smo od Hrvata...10:7...
Gledao sam utakmicu...verovatno losh dan nashih vaterpolista...Hrvatima je sve polazilo za rukom...Prvo poluvreme 7:2 za njih ja sam mislio da se blizimo katastrofi...Ali smo na kraju ipak ublazili poraz...
Dace bog da osvojimo trece mesto i da direktno idemo u Peking...Medju najboljima nam je i mesto...
Svaka cast za sve ove godine radosti i srece...
Protiv Shpanaca igramo za trece mesto ocekujem odlichan mech...
Sačuvana

Ne raspravljaj se sa budalom jer, prvo će te spustiti na svoj nivo a onda pobediti na iskustvo.
Nathan
Super Korisnik

whatever u do, whatever u say, we gonna beat u

« Odgovor #5 poslato: Март 30, 2007, 07:04:32 »

utakmicu smo mnogo lose odigrali..poveli jedan nula i onda nas ovi nakantali 5:1..ne mozes da igras polufinale i da ne iskoristis igraca vise,pogotovo vise puta...
Sačuvana

master_of_disharmony
Počasni Korisnik

moderator u usponu :P

« Odgovor #6 poslato: Март 30, 2007, 07:38:51 »

Momci nisu izgubili 4 godine, svaka im chast, pa smeju jednom i loshe da odigraju..
Sačuvana

Nathan
Super Korisnik

whatever u do, whatever u say, we gonna beat u

« Odgovor #7 poslato: Март 30, 2007, 07:42:50 »

a i ono sto me juce iznerviralo su njihove izjave pred mec...kao fora oni su ravnopravni protivnici,ne smemo da ih potcenimo..oni su ovo oni su ono...kao da su se dan ranije vec uplasili same utakmice...ne smes tako da respektujes protivnika...treba da budes iznad njega..a oni nisu to bili ni dan pre tekme,ni na tekmi
Sačuvana

gruja
BANOVAN
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #8 poslato: Март 30, 2007, 07:52:53 »

c/p sto sam vec ostavio na drugom forumu

iako smo OCAJNO odigrali,znaci fazon da nema Vlade koji vec 10godina igra sam kad je to potrebno,pukli bismo recimo 10:2,ali oni ***eno presmesni kontra faulovi,ja nisam mogao da verujem sta je covek sve svirao,smesno je jbt lik udara Vujasinovica,a on daje Vujasinovicu iskljucenje,znaci totalno smesno,i ono fazon Hrvatima je ulazilo sve sto su uputili u mrezu,cak sam u vaterpolu video rikoset gol,pa ***o mamu tamo sam bar navikao da toga nema,toliko o tome koliko ih je htelo...misljenja sam da je jednostavno fortuna bila takva da su morali konacno u necemu da nas pobede,a i ako se ne varam,dobili su nas samo u rukometu pre toga jednom(ili mozda dva put?)...
Sačuvana
FunkyHead
Urednik

« Odgovor #9 poslato: Март 30, 2007, 08:46:53 »

Ljudi mi smo harali vaterpolo takmicenjima do ovog dana,nema veze,pokazali smo da imamo kvalitet,ali i losh dan,jbg,nema veze,samo glavu gore,da uzmemo makar to trece mesto.Ne smemo da im prigovorimo nista,ipak nas nisu nikad razocarali kao neki(fudbaleri,kosarkasi,rukometasi itd)...
Sačuvana

gruja
BANOVAN
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #10 poslato: Март 31, 2007, 04:03:10 »

ma kul je sve naravno,vidis da niko nije prigovorio Smiley
Realno,mislim da je ovaj poraz tacno taj nedostatak sto su nam oba sidrasa bila Crnogorci(Jokic/Zlokovic) a ovi nasi jos uvek nemaju dovoljno iskustva...
Sačuvana
SuidAkrA
Počasni Korisnik

« Odgovor #11 poslato: Март 31, 2007, 12:17:01 »

Bore se momci za bronzu, i to je medalja, i trece mesto vodi na OI koliko znam, ne kapiram u cemu je problem. Da su se pretplatili na pobede, niko ne bi gledao vaterpolo vise do finala, a i onda bi ocekivali prvo mesto. Igrali su momci, realno nisu se obrukali i to je to.

Kad igraju protiv Spanaca btw, zna neko?
Sačuvana

Work is the curse of the drinking class.

good women suck...bad women don't
FunkyHead
Urednik

« Odgovor #12 poslato: Април 02, 2007, 01:45:08 »

Srbija izgubila bronzu petercima

Vaterpolo reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji medalju na Svetskom prvenstvu u Melburnu. Naš tim je u borbi za treće mesto poražen od Španije posle izvođenja peteraca rezultatom 18:17, i ostao bez direktnog plasmana na OI u Pekingu. U regularnom toku bilo je 8:8 (2:1, 1:1, 3:4, 2:2), a posle produžetaka 9:9. Ovo je prvo takmičenje koje naš tim završava bez medalje od 2000. godine.

Španci su imali već u rukama imali bronzu u regularnom toku meča (8:7, poslednji minut), ali je naša selekcija iskoristila akciju započetu samo 15 sekundi pred kraj, a strelac je bio najmlađi u timu Prlainović, samo tri sekunde pred kraj meča.

To je ekipe odvelo u produžetke. Srbija je jednim golom dobila prvi, a Španija takođe minimalno drugi.

Dve ekipe bile su ravnopravne tokom celog meča, o čemu govori podatak da niko nije poveo sa dva gola razlike tokom svih 38 minuta.

Naša selekcija je do 5:5 redovno dolazila u vođstvo, ali su Španci svaki put uspevali da izjednače. Od tada, Španija je vodila 6:5 i 8:7, a naš tim 7:6 i 9:8.

Špance je predvodio Giljermo Molina, koji je postigao četiri gola, uključujući i dva iz peteraca, ali se ispostavilo da je on promašio jedini šut Španaca na kraju meča.

Srbija je u regularnom toku ponovo propustila peterac (Udovičić), kao i veliki broj prilika da se odvoji od veoma kvalitetnih Španaca.

Peterci su počeli pogotkom Vujasinovića, posle kojeg su uzastopno neuspešni bili Molina i Prlainović. Usledilo je 15 vezanih pogodaka, a seriju je završila Agilarova odbrana Filipovićevog udarca.

U međuvremenu po dva puta su bili precizni Vujasinović, Ikodinović i Udovičić, a po jednom Prlainović i Filipović. Naš tim je od sredine poslednje četvrtine bio oslabljen neigranjem Aleksandra Šapića, koji je sakupio tri isključenja.

U regularnom toku i produžetku po dva gola dali su Filipović, Vujasinović i Udovičić, a po jedan Ćirić, Nikić i Prlainović.

U španskom timu su pored Moline (4) strelci bili Havijer Garsija i Rikardo Perone (po dva puta), kao i Ivan Peres (jednom).

U borbi za peto mesto Italija je pobedila Grčku takođe petercima, rezultatom 16:15.

Srbija: Šefik, Prlainović 1, Gocić, Udovičić 2, Savić, Ikodinović, Nikić 1, Filipović 2, Ćirić 1, Šapić, Vujasinović 2, Korolija i Soro.

Španija: Agilar, M. Garsija, Marin, R. Perone 2, Molina 4, Mingel, Galjego, Piralkov, Vales, F. perone, Perez 1, H. Garsija 2 i Andreo.
Sačuvana

SuidAkrA
Počasni Korisnik

« Odgovor #13 poslato: Април 02, 2007, 01:38:02 »

Cetvrti na svetu, ja nemam nista protiv. Svaka cast ljudima...
Sačuvana

Work is the curse of the drinking class.

good women suck...bad women don't
distorzija_pokisle_vasi
Poznati Korisnik
**

..................................................

« Odgovor #14 poslato: Април 03, 2007, 01:53:02 »

Ponovo cemo mi na tron,opusteno  Smiley
Sačuvana

...
Uginho
Poznati Korisnik
**

Volim Arsenal svim srcem!!!

« Odgovor #15 poslato: Април 13, 2007, 11:35:20 »

Iskreno ocekivao sam mnogo vise od nasih vaterpolista,ali opet nije loshe ni 4 mesto!!!!  Smiley
Sačuvana

Najsrecniji ljudi nisu oni koji imaju ono sto je najbolje,vec oni koji najbolje iskoriste ono sto imaju.
YuGirl4yoU
Početnik
*

...E pa necu...:P

« Odgovor #16 poslato: Август 29, 2009, 03:14:16 »

Znaci kada smo pobedili spaniju bila sam wan sebe...posto nisam ni sama werowala da iako su swi owi stari waterpolisti otisli mozemo biti u wrxu...ali eto...iznenadili su me...
=)))
Sačuvana
Debilko
Početnik
*

« Odgovor #17 poslato: Фебруар 04, 2010, 04:02:22 »

Kada se prica o vaterpolu,dovoljno je reci samo PARTIZAN
Sačuvana

Neka Umre Svako Ko Mrzi Partizan
Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!