Ne, slazem se, nije leksikon, ali je forum.
Cekaj malo, ti ovde meni hoces da kazes da ti znas sta je forum, a ja ne znam?! Hmz... Izvini ali def. necu to da komentarisem.
Kao sto je tebe bolelo uvo da procitas
pravila ponasanja na forumu, tako bi i mene tebalo da boli uvo da odgovaram na ovakve gluposti.
Ali necu da dozvolim da bilo ko pljuje po mom radu, iz prostog razloga sto ja iza svakog svog postupka stojim i imam realno i argumentovano objasnjenje za svaki potez.
I muka mi je da mi svaki post bude obrisan.Postoji li nesto na sta nemas zamerku?Da li moja tema na tebe licno ostavlja posledice?Da li je nekulturna?
Pokusaj da se pridrzavas
pravila ponasanja na forumu i nijedan post ti nece biti obrisan, to ti garantujem.
Naravno da postoje mnoge stvari na koje nemam zamerke, ali tvoji postovi def. ne spadaju u te stvari.
Pitas da li tvoja tema licno na mene ostavlja posledice, naravno da NE. Ovde nema niceg licnog, ja samo pokusavam da odrzim forum na kolikom tolikom nivou i def. nemam potrebu da se nikom pravdam za to sto radim, druga stvar je sto ja sve postujem i necu niko da misli da ja tu sad nekog maltretiram i brisem postove bezveze.
Tema nije nekulturna, to niko nije spominjao uopste.
Razumem da si obrisao temu 'Najidiotskiji nikovi', realno na neki nacin to jeste bilo prozivanje (mada je moj nick dobio najvise glasova).Ali, zasto ovu?Ovde nema D od demokratije, nista vise ne smem da napisem, ne smem decku da kazem da ga volim.
Poslusaj malo sama sebe... Ovo je toliko sebicna izjava da ja nemam reci! Ovaj forum ima 21002 poruka i meni se cini da je daleko od toga da "ne sme nista da se napise." Ti volis svog i decka i imas potrebu da mu to pokazes na sve moguce nacine pa i postavljanjem specijalne teme na forumu samo za njega. To je bas lepo, ali sta mi svi ostali koji to posle citamo imamo od toga? Nista samo izgubljeno vreme... Mislim Privatne Poruke postoje bas zbog toga, ali eto ako bas imas toliku zelju da javno pokazujes svoja osecanja otvoricemo temu
"Ljubavne poruke" pa tu onda izjavljujte ljubav jedni drugima do mile volje.
Kazes nema D od demokratije! Uff... da je tako sad bih te banovao jer mi samo dzaba oduzimas vreme, a ne bih ti ovde odgovarao. Najlakse je kukati "jao obrisan mi je post, to je uradio onaj zli administator, samo mene mrzi i moje postove brise"... To je najveca glupost koju iko moze da izjavi. Mislis da ja volim da brisem postove ili sta?! Veruj mi da mi je nekad muka kad moram da citam tolike gluposti i da odlucim sta da radim sa tim. A sve zato sto mnogo njih boli uvo za pravila koja nisu ni procitali i pisu gde im sta padne na pamet i kako im padne. I onda jos kukaju posle sto im se brisu postovi. To je vec cist bezobrazluk i ubuduce ko bude pisao gluposti i posle dodje jos da se zali sto su mu obrisani postovi bice banovan i kraj price. Nemam nameru svakom da ponavljam istu pricu, ako vas boli uvo za pravila e onda i mene boli uvo da vam stalno izlazim u susret.
Meni obrises post koji sam napisala od srca, a ne obrises temu u kojoj mene prozivaju.
Kakve to sad uopste ima veze sa ovom temom? I zar stvarno mislis da samo ja brisem postove, nisi se setila mozda da je to uradio neki drugi admin ili moderator teme. A sem toga trudim se koliko mogu da obuzdam prozivke, ali ne mogu ja nikom da naredim sta da pise...
Mislim da si postao previse nerovzan, ili skeptican ali subjektivan sigurno, jer znam da nisam jedina kojoj nije svejedno (postoji jos jedna slicna tema).
Ja uopste nisam nervozan, cak sta vise savrseno sam miran. Subjektivan sigurno?! U odnosu na sta sam subjektivan samo da mi je znati... Da eto od svih korisnika samo tvoje postove brisem jer eto tako mi doslo... Strasna glupost! Svi ti kojima nije svejedno, da li su se pridrzavali pravila?! Nisu! Molim lepo nemamo o cemu vise da diskutujemo... Ne znam samo kako vas nije blam da stalno kukate, umesto da se potrudite da pisete kvalitetne postove. Ali NE, vama je lakse da se samo zalite i nepada vam na pamet da barem pokusate da promenite svoje ponasanje.
Za kraj cu da ponovim po milioniti put na ovom forumu postoje
PRAVILA i
USLOVI KORISCENJA. Registracijom na ovaj forum prihvatili ste
da cete se pridrzavati tih pravila. Kome se pravila ne dopadaju slobodan je da pronadje forum na kome ce se osecati bolje.
Toliko od mene i neka se zna da je ovo ZADNJI PUT DA ODGOVARAM NA OVAKO NESTO. Sledeci ko dodje sa ovakvim pitanjem smatracu takvo ponasanje za kranji bezobrazluk sto i jeste i bice momentalno banovan!