Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 22, 2012, 05:58:39

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Generalno
| |-+  Pomoć korisnicima
| | |-+  Žalba
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Žalba

(Pročitano 1425 puta)
Natty Dread
Početnik
*

/s irc.krstarica.com:6667

« poslato: Децембар 17, 2007, 10:00:57 »

Citat: Spale
Dajte ljudi, pa nije ovo leksikon... Za ovakve ljubavne izjave koristite Privatne Poruke.
(tema 'Ja volim svog Jocu')

Ne, slazem se, nije leksikon, ali je forum.I muka mi je da mi svaki post bude obrisan.Postoji li nesto na sta nemas zamerku?Da li moja tema na tebe licno ostavlja posledice?Da li je nekulturna?Vredjam li bilo koga?Razumem da si obrisao temu 'Najidiotskiji nikovi', realno na neki nacin to jeste bilo prozivanje (mada je moj nick dobio najvise glasova).Ali, zasto ovu?Ovde nema D od demokratije, nista vise ne smem da napisem, ne smem decku da kazem da ga volim.Znam da ces se braniti napadom i imati odgovor na sve (ja sam administrator, moram da vodim racuna, nije mi ovo leksikon, da ne dolazim na forum ako mi se ne svidja itd) i znam da ces nekim delom biti u pravu, ali ne zelim da cutim.Meni obrises post koji sam napisala od srca, a ne obrises temu u kojoj mene prozivaju.Mislim da si postao previse nerovzan, ili skeptican ali subjektivan sigurno, jer znam da nisam jedina kojoj nije svejedno (postoji jos jedna slicna tema).
Nadam se da ces razmisliti.
Sačuvana

One good thing about music:when it hits you, you feel no pain!
Spale
Administrator
*

"Try not. Do or do not, there is no try..."

« Odgovor #1 poslato: Децембар 18, 2007, 01:07:07 »

Citat: Natty Dread
Ne, slazem se, nije leksikon, ali je forum.
Cekaj malo, ti ovde meni hoces da kazes da ti znas sta je forum, a ja ne znam?! Hmz... Izvini ali def. necu to da komentarisem.
Kao sto je tebe bolelo uvo da procitas pravila ponasanja na forumu, tako bi i mene tebalo da boli uvo da odgovaram na ovakve gluposti.
Ali necu da dozvolim da bilo ko pljuje po mom radu, iz prostog razloga sto ja iza svakog svog postupka stojim i imam realno i argumentovano objasnjenje za svaki potez.

I muka mi je da mi svaki post bude obrisan.Postoji li nesto na sta nemas zamerku?Da li moja tema na tebe licno ostavlja posledice?Da li je nekulturna?
Pokusaj da se pridrzavas pravila ponasanja na forumu i nijedan post ti nece biti obrisan, to ti garantujem.
Naravno da postoje mnoge stvari na koje nemam zamerke, ali tvoji postovi def. ne spadaju u te stvari.
Pitas da li tvoja tema licno na mene ostavlja posledice, naravno da NE. Ovde nema niceg licnog, ja samo pokusavam da odrzim forum na kolikom tolikom nivou i def. nemam potrebu da se nikom pravdam za to sto radim, druga stvar je sto ja sve postujem i necu niko da misli da ja tu sad nekog maltretiram i brisem postove bezveze.
Tema nije nekulturna, to niko nije spominjao uopste.

Razumem da si obrisao temu 'Najidiotskiji nikovi', realno na neki nacin to jeste bilo prozivanje (mada je moj nick dobio najvise glasova).Ali, zasto ovu?Ovde nema D od demokratije, nista vise ne smem da napisem, ne smem decku da kazem da ga volim.
Poslusaj malo sama sebe... Ovo je toliko sebicna izjava da ja nemam reci! Ovaj forum ima 21002 poruka i meni se cini da je daleko od toga da "ne sme nista da se napise." Ti volis svog i decka i imas potrebu da mu to pokazes na sve moguce nacine pa i postavljanjem specijalne teme na forumu samo za njega. To je bas lepo, ali sta mi svi ostali koji to posle citamo imamo od toga? Nista samo izgubljeno vreme... Mislim Privatne Poruke postoje bas zbog toga, ali eto ako bas imas toliku zelju da javno pokazujes svoja osecanja otvoricemo temu "Ljubavne poruke" pa tu onda izjavljujte ljubav jedni drugima do mile volje.
Kazes nema D od demokratije! Uff... da je tako sad bih te banovao jer mi samo dzaba oduzimas vreme, a ne bih ti ovde odgovarao. Najlakse je kukati "jao obrisan mi je post, to je uradio onaj zli administator, samo mene mrzi i moje postove brise"... To je najveca glupost koju iko moze da izjavi. Mislis da ja volim da brisem postove ili sta?! Veruj mi da mi je nekad muka kad moram da citam tolike gluposti i da odlucim sta da radim sa tim. A sve zato sto mnogo njih boli uvo za pravila koja nisu ni procitali i pisu gde im sta padne na pamet i kako im padne. I onda jos kukaju posle sto im se brisu postovi. To je vec cist bezobrazluk i ubuduce ko bude pisao gluposti i posle dodje jos da se zali sto su mu obrisani postovi bice banovan i kraj price. Nemam nameru svakom da ponavljam istu pricu, ako vas boli uvo za pravila e onda i mene boli uvo da vam stalno izlazim u susret.

Meni obrises post koji sam napisala od srca, a ne obrises temu u kojoj mene prozivaju.
Kakve to sad uopste ima veze sa ovom temom? I zar stvarno mislis da samo ja brisem postove, nisi se setila mozda da je to uradio neki drugi admin ili moderator teme. A sem toga trudim se koliko mogu da obuzdam prozivke, ali ne mogu ja nikom da naredim sta da pise...

Mislim da si postao previse nerovzan, ili skeptican ali subjektivan sigurno, jer znam da nisam jedina kojoj nije svejedno (postoji jos jedna slicna tema).
Ja uopste nisam nervozan, cak sta vise savrseno sam miran. Subjektivan sigurno?! U odnosu na sta sam subjektivan samo da mi je znati... Da eto od svih korisnika samo tvoje postove brisem jer eto tako mi doslo... Strasna glupost! Svi ti kojima nije svejedno, da li su se pridrzavali pravila?! Nisu! Molim lepo nemamo o cemu vise da diskutujemo... Ne znam samo kako vas nije blam da stalno kukate, umesto da se potrudite da pisete kvalitetne postove. Ali NE, vama je lakse da se samo zalite i nepada vam na pamet da barem pokusate da promenite svoje ponasanje.

Za kraj cu da ponovim po milioniti put na ovom forumu postoje PRAVILA i USLOVI KORISCENJA. Registracijom na ovaj forum prihvatili ste da cete se pridrzavati tih pravila. Kome se pravila ne dopadaju slobodan je da pronadje forum na kome ce se osecati bolje.

Toliko od mene i neka se zna da je ovo ZADNJI PUT DA ODGOVARAM NA OVAKO NESTO. Sledeci ko dodje sa ovakvim pitanjem smatracu takvo ponasanje za kranji bezobrazluk sto i jeste i bice momentalno banovan!
Sačuvana

Natty Dread
Početnik
*

« Odgovor #2 poslato: Децембар 18, 2007, 05:20:57 »

Pa, ako je demokratija, znaci da imam pravo da kazem sta mislim.Ja ne pljujem tvoj rad, to je primitivno, a izrazavanje mislijenja nije pljuvanje.Takodje, nisam ni rekla da si ti jedan zli administrator niti sam te iza ledja ogovarala.Sve sto imam, napisala sam direktno tebi.Setila sam se, da, da bi mi i neko drugi mozda obrisao post, ali sam ih nasla u Arhivi, removed by Spale.Toliko pismena jesam.
Iskreno, ja ni nisam redovna na forumu, vidi se po mojim postovima.Tako da mi je svejedno bila banovana ili ne.A ako bi me banovao, na taj nacin upravo pokazujes koliko sam upravo sto se tice politike foruma.Ne prozivam te, ne oduzimam ti vreme.Zao mi je sto to mislis, mada bi jedan administrator foruma trebalo da zna sta misle diskutanti.
Sačuvana

Johnny
Lab Tech
Administrator
*

House M.D.

« Odgovor #3 poslato: Децембар 19, 2007, 04:28:53 »

Ja jednostavno moram da se slozim sa Spaletom. Od kako je ovaj forum otvoren postoji tek par smislenih tema koje mogu da se nabroje na prste mozda cak i jedne ruke, a ne dve. Ovakve teme kao ta koju si ti otvorila zaista nema neki veliki smisao, znacenje, vec sluzi uglavnom za spamovanje. Otvorio sam temu, procitao postove i iskreno, verujem da sam izgubio svoje vreme na to. Forum nije zamena za chat. Forum bi trebalo da bude mesto za razmenu misljenja i diskutovanje o stvarima. Nisi jedina kojoj je obrisan post/tema, nisi jedina koja se zali, ima ih jos takvih, ali ocigledno niko od vas ne moze da shvati jednu stvar. Ovo je forum. Procitajte malo pravila, razmislite o tome sto pise tamo. Administratori i moderatori nisu u obavezi da vam objasnjavaju zbog cega je nesto obrisano, zakljucano i sl. stvari, dokle god ono prati pravila foruma. Ja sam prestao da diskutujem na ovom forumu bas iz razloga sto ovde ne moze apsolutno NISTA kvalitetno niti pametno da se procita. Samo trosim svoje vreme citajuci nebuloze. Za jednu od najboljih tema na ovom forumu mogu da proglasim verovatno "Narkomanija u Srbiji". Tamo se vodila diskusija, rasprava, nesto smisleno. Ovo dalje je smesno. Svaka iole malo starija, ozbiljnija osoba koja dodje na ovaj forum, procitace postove i onda ce da ode. Cak iako se usudi da postavi neku temu, nesto sto zahteva malo "brainstorminga", niko mu nece odgovoriti. Ovo vam nije zamena za kanal #pancevo. Ne mozete se tako ponasati. Da malo vise ukljucite mozdane vijuge, mozda bi kvalitet ovog foruma i porastao. Nemate uopste kreativnosti. Ako je kreativnost otvoriti temu koja se zove "Ja volim moga Jocu", onda je*i ga, ne znam sta da ti kazem. I btw, zasto jedan administrator mora da misli sta diskutatnti misle? Mislim, nazalost, mi jos uvek ne umemo da gledamo u pasulj. Savet: umesto sto se stalno durite i zalite i kukate, upotrebite tu energiju za neke kreativnije, ozbiljnije teme u kojima zapravo i moze da se procita nesto pametno.

PoZ.
Sačuvana

Natty Dread
Početnik
*

« Odgovor #4 poslato: Децембар 19, 2007, 05:25:52 »

Johnny, znas da te postujem, i drago mi je sto si i ti odgovorio.Nemam kreativnosti, izgleda.A ovo i nije tema za diskutovanje, ne zelim da iko razgovara na ovu temu - taman posla.I ja smatram da je forum gubljenje vremena, najcesce jeste.Ne samo ovaj, zato sam forume do sada koristila da bih nasla recept za knedle sa sljivama, zadatke iz fizike i pomoc oko softvera.Svoju kreativnost i energiju vec ulazem u previse stvari, a ovo i nije najkvalitetniji nacin trosenja energije i vremena.Sada planiram da postavim temu 'Interkulturalnost' u vezi sa akcijama koje se dogadjaju u nasem gradu, a cini mi se da mnogi nisu obavesteni.Potrudicu se da mi teme budu kreativnije i diskutabilne.
Nadam se da je ovo fer sa moje strane.
Poz.
Sačuvana

Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!