Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 22, 2012, 05:32:57

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Društvo i zabava
| |-+  Politika (Urednici: FunkyHead, Rasputin, Sunny Water Diamond)
| | |-+  Vesli Klark: Naredio sam da se svi Srbi proteraju iz Hrvatske
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Vesli Klark: Naredio sam da se svi Srbi proteraju iz Hrvatske

(Pročitano 2343 puta)
Урош Божић
Poznati Korisnik
**

Све за Српство, Српство ни за шта!

« poslato: Јул 10, 2008, 03:10:16 »

Kako se od devedesetih godina u Vašingtonu, Briselu i Hagu krojila sudbina Srbije i srpskog naroda - ko su bili glavni akteri i šta je bila pozadina

Vesli Klark i Havijer Solana umešani su u trgovinu organima na Kosovu. Solana savetuje Klarka da bude oprezan na Kosovu, kojim špartaju bande narko-dilera i priznaje da su napravili grešku kada su pustili Šiptare da vladaju. Klark kaže da često ide na Kosovo, uglavnom inkognito, ali da sada mora da prebaci tovar za Fort Breg i potvrđuje da je reč o organima. NATO u potpunosti kontroliše proces privatizacije prirodnih bogatstava na Kosovu. Klark ističe da će sa Srbijom stalno imati probleme, jer je to buntovnički i ratoboran narod. Solana naglašava da Beograd mora da shvati da se niko ne može odupreti njihovoj volji

Uzeto sa: www.glas-javnosti.co.yu

Ceo tekst mozete procitati sa: http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/dosije/glas-javnosti-10-07-2008/klark-naredio-sam-da-se-svi-srbi-proteraju-iz-hrvatske

Sta kazete na ovo?
Sačuvana

Живеће овај народ!
Rasputin
Urednik

« Odgovor #1 poslato: Јул 10, 2008, 09:08:53 »

Meni ne radi link...

Klark bi trebao da zna da ne postoji ratoboran narod vec samo ratoborni lideri, no nisam ocekivao nista pametno od njega. Nema sumnje da su videli nesto na Kosovu od cega mogu da profitiraju.
Sačuvana

"Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life."
Урош Божић
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #2 poslato: Јул 11, 2008, 12:24:51 »

Procitajte, videcete sve... Nisam mogao da se snadjem sa FTP linkom, pa sam samo kopirao ovako link. Mislim da sada radi...

Svi nas mrze...  Zbunjen
Sačuvana

Живеће овај народ!
FunkyHead
Urednik

My poetry's deep, I neva' fell!

« Odgovor #3 poslato: Јул 11, 2008, 12:44:41 »

Nije to mrznja Uroshe,ne shvataj to licno...oni traze profit,nije ih briga da li smo Srbi ili Mongoli ili sta vec...(mislim i Mongoli su Srbi po nekima)...a tako ce jednog dana da se okrenu protiv Hrvata i protiv Albanaca,kad budu videli da im oni vishe ne koriste...samo cekaj,propasce Ameri vrlo uskoro,za 20-40 godina ce vec biti istorija...
Sačuvana

So you go for yours, I'ma go for mine
Rapper after rapper, rhyme after rhyme!
Урош Божић
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #4 poslato: Јул 11, 2008, 01:47:26 »

Ma nikada nece da se okrenu protiv Hrvata i Albanaca... Samo znam da sa nama nikada nece biti u dobrim odnosima, osim ako se ovi nasi dovoljno ne uslihtaju Amerima.
E sada o propasti Amera je tesko govoriti, ko zna kada ce se raspasti...
Sačuvana

Живеће овај народ!
Kocka
Počasni Korisnik

« Odgovor #5 poslato: Јул 14, 2008, 10:53:11 »

Tekst mi smrdi na falsifikat. Koriscen jezik ("nemo da si na kraj srca" ne postoji u engleskom npr... Ispada da je prevodilac zesce prekrajao tekst.), ubaceno hvaljenje kostunice (ciji ljudi drze glas javnosti), sve mi to govori da bas i ne mogu da verujem tekstu.

U originalu je uzet iz Kurira, koji je poznat po senzacionalistickom izvestavanju i lazima.

Naravno, bilo je mahinacija na sve strane (Knjiga Karle del Ponte je tu znatno verodostojnija), ali ovaj test ne moze biti uzet kao dokaz..

Uostalom, ovakve informacije bi strani mediji skupo platili, ispada da je Glas Javnosti (koji je nista prakticno), prvi dobio takvu informaciju.. Budalastine.
Sačuvana

Did the man with the funny retardation escape?
Pop013crew
Super Korisnik

All of my memories keep you near

« Odgovor #6 poslato: Јул 17, 2008, 12:20:07 »

Ma nikada nece da se okrenu protiv Hrvata i Albanaca... Samo znam da sa nama nikada nece biti u dobrim odnosima, osim ako se ovi nasi dovoljno ne uslihtaju Amerima.
Naravno da se nece okrenuti protiv Albanaca i Hrvata jer ce oni da sagnu glavu i rade kako ovi zele.A mi smo Srbi,puni ponosa i inata koji nas je uvek vodio u grob(Bolje rat nego pakt,bolje grob nego rob...) shto je chist idijotizam,volim Srbiju i Srbin sam al' moram reci da je nas narod toliko izopachen,uvrnut i ne znam ni ja shta.Uvek smo isterivali neku pravdu i izigravali ko zna sta.
A da ne spominjem gledanje u tudje dvorishte a ne svoje :|
Ne kazem da sad treba da sagnemo glave i izigravamo retarde,nego samo malo da sklonimo ponos na stranu i bilo bi na extra.
Sačuvana

Ne zaboravi, milion i po u prvom svetskom ratu, dva miliona u drugom..
6000 u Kraljevu, 7000 u Kragujevcu u istom danu.
Ne zaboravi, oprosti ali nikad ne zaboravi. Nikada...
potpreckasti
Početnik
*

« Odgovor #7 poslato: Јул 21, 2008, 11:19:28 »

jedna od retkih stvari u kojima se slazem sa MC StevJah-om! Sto reperi kazu MONEY TALKS! Treba ostati u ovom danasjem svetu dosledan tj. principijalan jer je ipak relativno lako da ucinimo sve kako bi mi lepo ziveli ali je mnogo teze to uciniti za naredne nase generacije! drugim recima,zelim da istaknem da iza najvece svetske sile danasnjice stoje korporacije i one o svemu odlucuju,a raznorazni drzavni cinovnici kao sto su politicari, generali i mnogi drugi u americi su samo marionete koji samo sluze takvom sistemu, pa zbog toga je mozda lako da se naklonimo na tu stranu i da "lepse" zivimo danas ali sta je sa nasim buducim sinovima i unucima? zapitajte se hoce li i oni mozda na momenat videti tu tzv. demokratiju koja se danas nudi iz najvecih svetskih centara moci, ili ce mozda i oni sutra postati samo jos jedan sraf u masineriji pa ce biti nova jeftina radna snaga poput one iz afrike i azije a sve to usled korporacijske gladi za sto vecim profitom! na kraju krajeva, ako vam nije do nasih buducih generacija valjda cete se sloziti da je obraz najvazniji!
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!