Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 21, 2012, 07:33:54

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Društvo i zabava
| |-+  Politika (Urednici: FunkyHead, Rasputin, Sunny Water Diamond)
| | |-+  Politicke stranke u Srbiji
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Politicke stranke u Srbiji

(Pročitano 3991 puta)
FunkyHead
Urednik

My poetry's deep, I neva' fell!

« poslato: Мај 22, 2008, 10:23:27 »

U nashoj zemlji postoji nenormalno mnogo politickih stranaka za tako malu zemlju.Koja politicka stranka ima program koji vama najvishe odgovara i koji je,po vama,najbolji za ovu zemlju?Nemojte reklamirati politicke stranke u smislu obavestavanja ucesnika foruma o tome kad koja stranka ima miting,gde su prostorije te stranke,kako se moze postati clan te stranke...Pricajte kao simpatizer a ne kao clan stranke.Ovde takodje mozete diskutovati o izborima,vlasti na lokalnom,pokrajinskom i republickom nivou i generalno svemu sto je vezano za politicke stranke u Srbiji...
Sačuvana

So you go for yours, I'ma go for mine
Rapper after rapper, rhyme after rhyme!
Nathan
Super Korisnik

whatever u do, whatever u say, we gonna beat u

« Odgovor #1 poslato: Мај 24, 2008, 07:29:48 »

u srbiji ima registrovano stranaka,koliko ima i dana u godini! strasno!!! sta ce nama to?!?!?! gluposti...iskreno,mislim da je ok u Americi,sto postoje samo dve strane
Sačuvana

Sunny Water Diamond
Urednik

« Odgovor #2 poslato: Мај 25, 2008, 03:43:31 »

Ima toliko stranaka zbog korupcije i nenormalne zelje za novcem. Realno, svi hoce pare, a nikog ne zanima da nesto konkretno uradi.

Program Demokratske stranke mi se najvise svidja. Uperen je protiv korupcije, privatizacija bi dala moc gradjanima, potrosacko drustvo bi pokrenulo ekonomiju, a sa ekonomijom bi i sve ostalo krenulo. Problem je sto DS ima takav program vec niz godina, a ja jos nisam video da se ista od obecanog uradilo. Privatizacija je kao nesto zapocela, a u stvari ogromne fabrike su prodate za male pare nekim kriminalcima i korumpiranim politicarima. Nova radna mesta nikako da se otvore jer kako krene neki projekat da se radi SRS, DSS ili DS ga ukine. Da ne pricam o donosenju zakona ili prepravljanju ustava koji je ocajan. Ne znam da li da krivim individualce na vlasti ili citavu drzavu...
Sačuvana

fiat lux...
Kocka
Počasni Korisnik

« Odgovor #3 poslato: Мај 25, 2008, 06:00:25 »

Najblizi mi je program Liberalno Demokratske Partije (LDP).
Program blizak onom koji zastupa Demokratska Stranka, al uz dozu nekog mladalackog duha i idealizma koji me privlaci.
Naravno, to su pomalo prazne price, ali sve u svemu, dosije im je cistiji od dosijea DS-a (jedina stranka osim LDP-a za koju bi glasao.)

Na lokalnom nivou nisam za stranku vec za grupu gradjana - Narandzasti Blok.
Svidja mi se njihova ideja o reformi javnog prevoza (modernizacija GSP=a) i uvodjenja modernih tehnologija u administraciju (egovernment, il kako se to sad vec zove) po uzoru na Indjiju i druge gradove koji su to vec uradili. Dakle u pitanju je elektronski pristup i vadjanje dokumenata...
Sačuvana

Did the man with the funny retardation escape?
Sunny Water Diamond
Urednik

« Odgovor #4 poslato: Мај 26, 2008, 12:15:21 »

Sta mislite o koaliciji DSS-SRS, i sada SPS?
Ja licno ne mogu da verujem da Kostunica to radi i ne znam kako nije izgubio sve glasace. Gadi mi se kad vidim kako prica o nekim nacionalnim interesima, a u stvari je su mu oci zinule za pare...
Sačuvana

fiat lux...
Kocka
Počasni Korisnik

« Odgovor #5 poslato: Мај 26, 2008, 06:24:52 »

Kostunica je nekada davno imao 30% glasaca, sada ima 11%, tako da i jeste izgubio dosta... Izgubio je one proevropski orjentisane, a ostali su mu oni tvrdji, "radikalniji"...

Ta njegova orjentacija nema buducnost po meni, za 2 godine DSS ima da postane deo SRS-a i kraj...
Evo vec sad vidim po novinama kako Kostunica najavljuje povlacenje iz politike.

Strasno mi je sto se SPS sad prakticno pere od odgovornosti za ono sto su pravili 90ih, razumem da su oni neophodni, ali opet, ispada da su vise proevropski orjentisani od DSS-a (Kostunica bi da ponisti Sporazum o pridruzivanju EU, Dacic ne bi...)
Sačuvana

Did the man with the funny retardation escape?
^GOJKO^
Poznati Korisnik
**

Sinan The Great

« Odgovor #6 poslato: Јун 06, 2008, 04:25:32 »

Mi imamo nenormalno mnogo stranaka,jer kao sto neko rece svi zele da se uvale negde i da kradu.Po programu najblizi mi je SPO zato sto su oni jedina stranka koja se zalaze za kraljevinu a i proevropski su nastrojeni.DSS ne mogu da smislim pogotovu Kostunicu i Aligrudica koji su blago receno politicke kurve,zele samo da budu na vlasti nije bitno sa kim.Na srecu mnogih DSS je dosta opao  i sada jedva ima 10-11% i nadam se da ce na kraju propasti.Realno mi nemamo nijednu stranku koja moze nesto da uradi u ovoj drzavi jer je svima bitna vlast i novac a sad da li ce gradjanima biti bolje boli ih uvo.Najvise me je zacudio SPS jer ce oni formirati vlast sa DS-om jer im to najvise odgovara.Ima mi jos da se cudimo kad su politicke stranke u pitanju
Sačuvana

Мудар човек беше који је измислио пиво Wink
Урош Божић
Poznati Korisnik
**

Све за Српство, Српство ни за шта!

« Odgovor #7 poslato: Јул 08, 2008, 08:35:19 »

Skoro se u potpunosti slazem sa Gojkom. Najblizi mi je SPO, jer se SPO zalaze za monarhisticki oblik drzavnog uredjenja.

Eh, ko zna sta bi bilo danas da je Vuk 90-tih godina pobedio na izborima, koji su bili, naravno, lazirani u korist Slobodana Milosevica.   Smiley
Sačuvana

Живеће овај народ!
potpreckasti
Početnik
*

« Odgovor #8 poslato: Јул 21, 2008, 10:58:29 »

i  ja sam nekad bio za SPO bas zbog ideje o monarhiji,vracanju proslosti pravim vrednostima i slicnom ali sad nesto gledam zasto vlast (pa neka je i formalna kao sto je to slucaj kod vecine danasnjih kraljevina) dati pojedincu? zbog cega,po kom to osnovu je on zasluzio da poseduje nesto! tako da sam u tom nekom pogledu vise za opciju koja omogucava narodu da bira i da se pita!
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!