Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 21, 2012, 05:51:39

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Društvo i zabava
| |-+  Muzika
| | |-+  MOGUCNOST ILI SAN-ziveti od muzike i sviranja
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

MOGUCNOST ILI SAN-ziveti od muzike i sviranja

(Pročitano 2446 puta)
Samurai
Početnik
*

« poslato: Август 16, 2007, 01:03:34 »

Svako ko svira neki instument ili se bavi muzikom na bilo koj nacin, ulaze svoje vreme i novac, sigurno se zapita'' DA LI JE MOGUCE da se taj ulozeni trud vrati nekako?''

Da li je moguce svirati, uzivati i ziveti bez drugog posla? Ili ce sviranje (bar kod nas) uvek biti iskljucivo iz zadovoljstva. Sta vi mislite?
Sačuvana
zantar
Počasni Korisnik

« Odgovor #1 poslato: Август 16, 2007, 01:06:15 »

Situacija je jako slicna kao u sportu..
Da bi uspeo moras biti jako,jako dobar u onome sto radis.. tako da,ko ima talenta,i ulaze puno truda da vezba,moze da uspe,ali ni to nista ne garantuje.. ima mnogo drugih faktora..
Sačuvana
Lukas_012
Super Korisnik

Potomak Serbona

« Odgovor #2 poslato: Август 16, 2007, 08:56:20 »

Treba imati dosta zelje i td...Kvalitet se podrazumeva....Ima i dosta drugih faktora...  Smiley
Sačuvana
distorzija_pokisle_vasi
Poznati Korisnik
**

..................................................

« Odgovor #3 poslato: Август 16, 2007, 07:49:21 »

Treba nemati alternativu..Jer,ako nema alternative,sav si u tome..ti si muzika..a mislim da je onda uspeh 100%(valjda zato sto sam ipak optimista)
onaj ko nema altrernativu pruza sve,pa i vise..tako da..naci ce on sredstvo da plasira ono sto stvori,odnosno sebe..jer bez toga nece moci da zivi Wink
Sačuvana

...
KRS-ONE
Poznati Korisnik
**

what you think this is? Ain't no amateurs here

« Odgovor #4 poslato: Август 16, 2007, 08:01:25 »

pa sad ljubav prema poslu ume da bude bitnija od novca...da si u opste u mogucnosti da radis ono sto volis je samo po sebi veliki uspeh. Tebi se vraca ulozeni trud samim tim sto tebe sviranje cini srecnim, a da bi se probio sa muzikom nije ti potreban samo talenat, vec, na zalost, dobra veza i jos bolje pare (a i sreca)...tako ti je to u sou biznisu i to se odnosi na bilo koji pravac.
Sačuvana

This is the difference between MC’ing and rap:
Rappers spit rhymes that are mostly illegal, MC’s spit rhymes to uplift they people
distorzija_pokisle_vasi
Poznati Korisnik
**

..................................................

« Odgovor #5 poslato: Август 16, 2007, 10:18:18 »

ali ako znas extra da sviras,ako si tolko dobar,a to postizes time sto to neograniceno volis i time svu u to polazes,samo se pokazes nekom pametnom ko ima pare i on u tebe ulozi..prosto.jer,ako si stvarno dobar,ti si provit koji pravi muziku,i naravno da ce neka prajlija da te ulovi.ti iskorists njega,a on preko tebe uzme kes...
nikad prostija stvar u zivotu
Sačuvana

...
KRS-ONE
Poznati Korisnik
**

what you think this is? Ain't no amateurs here

« Odgovor #6 poslato: Август 17, 2007, 12:27:47 »

e pa sad, to zavisi  i od trzista. ti si kao talenat za parajliju profit ako raja to i trazi, i samo tada, a u Srbiji to na zalost nije slucaj. dovoljno je da upalis TV pa da vidis sta se bolje kotira. Sudeci po seljakluku koji se forsira godinama cini mi se da vecina bas i ne ceni pravi talenat dovoljno. Realno, ne znam ko se od rock 'n' rolla obogatio u ovoj zemlji, dok recimo narodnjacima gastarbajteri pune dzepove. Teorija uzajamnog iskoriscavanja i svi smo happy mi zvuci dosta idilicna (ne kazem da nije izvodljiva), ali treba imati i na umu da su obicno parajlije, producenti i sl. ti koji maznu najvecu lovu i da u celoj toj prici uglavnom nema ni P od postenja.
Sačuvana

This is the difference between MC’ing and rap:
Rappers spit rhymes that are mostly illegal, MC’s spit rhymes to uplift they people
Samurai
Početnik
*

« Odgovor #7 poslato: Август 18, 2007, 04:41:15 »

Do duse koliko god nama bilo lepo da kupimo prazan cdi napunimo ga gomilom mp3 pesama ili da odemo i kupimo bilo koj za 120 din, i to je jos jdan od razloga tako teskog uspeha. Ko je zadnji put kupio neki original cd??? Ja imam samo 2 originala Korn-a i to je sve......Kada bi situacija u zemlji bila bolja, da nije mnogo dati 800-2000 din. za original cd verovatno bi sve bolje islo.
Sačuvana
zantar
Počasni Korisnik

« Odgovor #8 poslato: Август 19, 2007, 09:00:26 »

ali ako znas extra da sviras,ako si tolko dobar

pa da.. SAMO to.. Smiley malo je takvih..
Sačuvana
Dr.Web
Početnik
*

« Odgovor #9 poslato: Јун 23, 2008, 01:33:56 »

Evo ja sam muzicar....klavijaturista-pevac        prosto je :    Moras da vredis ....budes kreativan ....pratis trend....ulazes trud.....ulazes.......upoznajes ljude.........to su ti svi faktori{saveti}......a sto se tice samo ziveti od muzike .......zavisi u kom si polozaju.....koji ti je cilj......ja dobro zaradjujem .....ali me uhvati period {citaj kanal}   kad neznam sta cu sam sa sobom.

Mislim  da sam ja za dva poslica.....ja volim i ostavljam muziku kao Ekstra prihod.......a uvek sam radio jos jedan posao.

ma mislim sve zavisi od tebe
Sačuvana
Урош Божић
Poznati Korisnik
**

Све за Српство, Српство ни за шта!

« Odgovor #10 poslato: Јул 10, 2008, 02:44:57 »

Mozes da radis u skoli, znaci u prevodu, jedno veliko NISTA! Nemas 'leba od sviranja... Da ima, ja bih odavno bio na akademiji i zaboravio bih na prokletu gimnaziju...
Sačuvana

Живеће овај народ!
Jazzique
Početnik
*

« Odgovor #11 poslato: Фебруар 13, 2009, 04:45:19 »

Moj cale se bavi muzikom i ima dobru kintu, ali on je kafanski svirach... Tamburas.

Moze eto da se zivi od toga, zatim da si ubica na nekom el. instrumentu, pa da budes u nekom bendu koji isto tezgari, ili da se foliras za Grand (oni imaju 20-200e po snimanju, zavisi ko je kol'ka faca), onda eto mozes da radis u muzickoj, mozes da komponujes, ali to je cak i najteze... Dakle bez nekog muzickog obrazovanja tesko. A onda moras da tezgaris i to ti se smuci, makar svirao ono sto volis... Mislim da je bolje da to bude hobi za dusu, sa nekim povremenim nastupom, za koji mozes a i ne moras da dobijes neku kintu... eto ...
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!