Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 21, 2012, 05:16:06

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Društvo i zabava
| |-+  Ljubav i seks
| | |-+  Flert
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Flert

(Pročitano 2511 puta)
PAncevo_girl
Poznati Korisnik
**

« poslato: Август 23, 2007, 02:32:50 »

Da li volite da flertujete i koliko uzhivate u tome? Da li flert smatrate prevarom u sluchaju da je vash dechko ili vasha devojka flertovao/la sa nekim?  Roll Eyes
Sačuvana
Wladanna91
Poznati Korisnik
**

WIP [wery important princess]...:)

« Odgovor #1 poslato: Август 24, 2007, 03:26:42 »

Da ,volim da flertujem... cek taj flert mi je mozda zanimljiviji od veze...  Embarrassed
ne moze flert da se nazove prevarom,ali o5 ne bi mi bilo svejedno da znam da je moj decko flertovao sa nekom...  Zbunjen
Sačuvana

"...Tengo una mañana constante,
y una acuarela esperando
verte pintado de azul...
Tengo tu amor y tu suerte,
y un caminito empinado.
Tengo el mar del otro lado:
tú eres mi norte y mi sur...
toxic_girl
Počasni Korisnik

look beautiful. die young.

« Odgovor #2 poslato: Август 24, 2007, 04:27:35 »

Da,volim da flertujem...uzivam u tome  Nevin
Ali ko sto kaze Wladanna,ne smatram prevarom ali ne bi mi bilo svejedno da moj decko flertuje sa nekom...  Zeva
Sačuvana

I love myself,I want you to love me!
When I'm feelin' down,I want you above me!
I search myself,I want you to find me!
I forget myself,I want you to remind me!
DuNjIcA
Počasni Korisnik

Dunja&Zare =))

« Odgovor #3 poslato: Август 25, 2007, 03:23:27 »

hm..da wolim ;]
iako imam dechka,a flertujem sa nekim drugim ne osetjam se kao da ga waram..niti je za mene to prewara..ali,narawno slazhem se sa wladanom i sandrom,ne bi bilo swejedno kada bih to moj dechko radio..ali,nemam prawa da se zhalim ;]
Sačuvana

..just be a star Smiley
Lukas_012
Super Korisnik

Potomak Serbona

« Odgovor #4 poslato: Август 25, 2007, 04:05:52 »

Volim da flertujem...  Srecan
Ne smatram prevarom...Flert nije varanje dok god se ne pomere neke granice...onda postaje ozbiljnije...  Zbunjen
Sačuvana
KRS-ONE
Poznati Korisnik
**

what you think this is? Ain't no amateurs here

« Odgovor #5 poslato: Август 31, 2007, 07:06:04 »

hm..da wolim ;]
iako imam dechka,a flertujem sa nekim drugim ne osetjam se kao da ga waram..niti je za mene to prewara..ali,narawno slazhem se sa wladanom i sandrom,ne bi bilo swejedno kada bih to moj dechko radio..ali,nemam prawa da se zhalim ;]

Jel onda nakon flerta odes kuci i kazes decku da si flertovala sa drugim ili mu to precutis? I ako mu kazes, jel onda njemu drago zbog toga? Ako mu je stalo do tebe, onda mu sigurno nece biti drago da tako nesto i cuje, sto ti samo govori da flertovanje sa drugim dok si u vezi nije ok. U ostalom, i sama kazes da ti "ne bi bilo svejedno kada bi tvoj dechko to radio". Znaci da to bas i nije toliko bezazleno i mnogo daleko od varanja. Po meni, to u opste nije u redu i tako nesto ne radim dok sam u vezi, a volim da izadjem i da flertujem sa svojom devojkom, kao da nam je prvi put. Ostale me pritom u opste ne zanimaju.
Sačuvana

This is the difference between MC’ing and rap:
Rappers spit rhymes that are mostly illegal, MC’s spit rhymes to uplift they people
*Joka*
Poznati Korisnik
**

svaka pesma ima svoj kraj

« Odgovor #6 poslato: Фебруар 01, 2008, 11:50:10 »

Mislim da dok neko ima 'potrebu' da flertuje sa drugima ta weza wise nije to to jer im fali to nesto dok je ta osoba pozelela da flertuje...  Zbunjen
narawno da nije swe jedno a tada i ljubomora najwise stwara a onda bude swasta, od malih rasprawa preko welikih swadja i prebaciwanja swe do bolnog raskida...  Cry
Sačuvana

Sve sto je lepo kratko traje...
Onaj
Početnik
*

« Odgovor #7 poslato: Мај 28, 2009, 11:41:39 »

Iskreno u nekim trenucima flert mi je sladji nego sex... Naravno takvi trenuci su retki.
Sačuvana
YuGirl4yoU
Početnik
*

...E pa necu...:P

« Odgovor #8 poslato: Август 29, 2009, 01:34:20 »

Ae ja wolim da flertujem...Zanimljiwo je...=)))
Najjace mi je bilo kad sam cula neq pesmu rodjena za flert...axxaaaaaxxaxxaaxaaa...=PpP
Sačuvana
Nea
Početnik
*

« Odgovor #9 poslato: Април 14, 2011, 03:36:20 »

Kada sam ispunjena, i srećna u vezi - nemam uopšte potrebe za flertom, iako inače veoma često flertujem. Kada sam u vezi, a flertujem - to mi je prvi pokazatelj da nešto nije u redu.
Sačuvana
Pop013crew
Super Korisnik

All of my memories keep you near

« Odgovor #10 poslato: Септембар 03, 2011, 03:15:17 »

Cek,stani,pusti,sedi.... Ja prvi volim da malko flertujem i nabacujem se nekim nepooznatim curama. Sta ima loseg u tome? Evo srecno sam u vezi vec 16 meseci i ni jednom mi prevara nije pala na pamet,jer volim svoju devojku. A te za***ancije sa flertovanjem itd itd su toliko bezazlene,bar kod mene,jer sam prvenstveno veran decko\momak. Naravno da necu reci devojci,jer to moze da dovede do neke svadje,ali i ona da radi to sa nekim drugim smatram da netreba da mi kaze. Naravno pricam samo o flertu koji,opet ponavaljam,nije prevara i nikada to nece biti.
A vi ako zbog flerta smatrate da vam veza nije kako treba....onda vam mozda nije kako treba i kad sanjate Jesiku Albu\Klunija ili ko vam se vec svidja...jer jelte kako ja to sanjam nekog drugog a vec sam u vezi sa curom\momkom? boze petra Udaren
Sačuvana

Ne zaboravi, milion i po u prvom svetskom ratu, dva miliona u drugom..
6000 u Kraljevu, 7000 u Kragujevcu u istom danu.
Ne zaboravi, oprosti ali nikad ne zaboravi. Nikada...
Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!