Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 18, 2012, 06:47:55

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Društvo i zabava
| |-+  Muzika
| | |-+  Izvođači
| | | |-+  Djordje Balasevic
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Djordje Balasevic

(Pročitano 2555 puta)
Uginho
Poznati Korisnik
**

Volim Arsenal svim srcem!!!

« poslato: Септембар 04, 2007, 01:56:40 »

Djole Balasevic,najveci kralj,sta vise reci,ima odlicne pesme,jako lepe teksove,zaista je vrh... Srecan
Sačuvana

Najsrecniji ljudi nisu oni koji imaju ono sto je najbolje,vec oni koji najbolje iskoriste ono sto imaju.
Lukas_012
Super Korisnik

Potomak Serbona

« Odgovor #1 poslato: Септембар 04, 2007, 05:15:12 »

Ima bash lepih pesama..  w00t
Meni se najvise svidja Svirajte mi jesen stize dunjo moja...   Wink
Sačuvana
nick
Početnik
*

« Odgovor #2 poslato: Октобар 11, 2007, 05:03:26 »

Odličan tekstopisac, pevač - nit smrdi nit miriše, neki ga zovu kant-autorom, kako god, to me pomalo nervira kod njega, kad govor između pesama traje 5-10 minuta... Huh? Zid Pozdrav

Čorba je za njega rekao "sjajan pesnik, osrednji pevač i ***** od čoveka"... Cheesy
Sačuvana
Gubba Gubba
Počasni Korisnik

No, I don't.

« Odgovor #3 poslato: Новембар 21, 2007, 08:24:31 »

Brate njemu svaka nova pesma sve vise lici na onu prethodnu Smiley
Sačuvana

Propadoh u zemlju čitajući ove gluposti.
sanja :)
Poznati Korisnik
**

...tajne su tu zato da ih neko nasluti...

« Odgovor #4 poslato: Децембар 21, 2007, 08:13:22 »

ja za njega nemam reči...pesme su mu neprocenjive...
Sačuvana

...sweet dreams are made of me... Smiley
Mare
Administrator
*

Hello, I'm Lindsay Lohan!

« Odgovor #5 poslato: Децембар 22, 2007, 02:15:37 »

Sve pesme su mu dobre, ima jako lepih i kvalitetnih reci u njima. O koncertima koje je imao da ne pricam, samo da covek umre od smeha dok prica neke fore, sale, vicove Smiley
Sačuvana

livada_VELIKI
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #6 poslato: Децембар 29, 2007, 04:04:21 »

Kakvu ja muziku slusham ovde ne bi uopste da spominjem... To ne lici na njega uopste.
Pa opet njega slusham verovatno vise od svih drugih izvodjacha... Nekako je jedinstven.
Njegova omlijena pesma mi je trenutno 'Ne volim januar' mada se to cesto menja...
Sačuvana

Citat: Lukas_012
Bolje da sam "merak",nego da sam "cool".

merak (srbski jezik)=cool (engleski jezik)  Wink
livada_VELIKI
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #7 poslato: Децембар 29, 2007, 04:09:35 »

Odličan tekstopisac, pevač - nit smrdi nit miriše, neki ga zovu kant-autorom, kako god, to me pomalo nervira kod njega, kad govor između pesama traje 5-10 minuta... Huh? Zid Pozdrav

Čorba je za njega rekao "sjajan pesnik, osrednji pevač i ***** od čoveka"... Cheesy

Pa nema tu ko sta da ga neko zove kantautorom ili ne kad on JESTE kantautor. A sto bi to ikoga nerviralo ? Huh?
Kakav je covek to ne mogu da znam  Tongue

edit: Zaboravih da spomenem: On je jedini nas songwriter koga bi mogao da stavim rame uz rame sa Tomom Zdravkovicem...
Sačuvana

Citat: Lukas_012
Bolje da sam "merak",nego da sam "cool".

merak (srbski jezik)=cool (engleski jezik)  Wink
Dunja
Poznati Korisnik
**

...

« Odgovor #8 poslato: Децембар 30, 2007, 03:21:24 »

Brate njemu svaka nova pesma sve vise lici na onu prethodnu Smiley

Slazhem se.Tongue
Ali su mi extra  D-moll,Devojka sa chardash nogama i Jesen stizhe dunjo moja..
Sačuvana
zMajcheeee
Počasni Korisnik

.. to nam samo Gospod svira jesenju sonatu...

« Odgovor #9 poslato: Јануар 06, 2008, 03:19:30 »

Ne mogu se sloziti da mu svaka pesma lici na predhodnu. Cak naprotiv, svaka njegova pesma je drugacija.
Ne znam ni kako da opisem koliko volim da slusam Balasevica. Slusam ga jos otkad znam za sebe. Cela moja porodica ga slusa tako da je bilo nemoguce ne zavoleti ga Smiley Secam se kad sam otisla na jedan njegov novogodisnji koncert. Sava centar, prvi red na balkonu. Bila sam jako mala.. Najveci utisak mi je ostavila pesma "Lepa protina kci" jer su tada svi upalili upaljace i secam se da je i mama upalila. Sto se tice pesama, jednostavno sve njegove pesme volim i skoro sve me podsecaju na nesto. Poslednjih dana, moze se reci i meseci, najvise slusam "Jednom".. Ne znam, raspolozenje mi je takvo.. Bas me dirne ta pesma  Smiley

Jednom..

Jednom su sadili lipu, stari Nestorov, gos'n Ceda i jos jedan. Bio sam nov u tom stripu, komsijin mali kog su pustili da gleda. Stari Nestorov, potpalivsi korov, tad rece mi: "Ti si mlad... Ti ces dospeti za taj hlad..."

Jednom sam voleo zbilja, mislim na ljubav pravu, sasavu i silnu, vozio hiljadu milja, k'o onaj ruzni Francuz u prelepom filmu... Vukle me sine pod tocak masine, al' ona me spasila. Sve je druge ugasila.

Hej, sve to dodje na svoje. Davno pravila znam: samo tuge se broje... Hej, opet tornjevi tuku na svetog Luku... Jesen je kriva, uvek me rasturi siva.

Jednom je prosla kraj mene, sa tipom kog sam znao, taman da se javim. Skrila je pogled na vreme, al' sasvim dovoljno za zur u mojoj glavi. Bezvezno "zdravo" i klimanje glavom, i sve sto vec sleduje... Neka, lutko, u redu je...

Hej, sve to dodje na svoje. Davno pravila znam: samo tuge se broje... Hej, opet tornjevi tuku na svetog Luku... Jesen je kriva, uvek me rasturi siva.

Jednom su palili lisce, sa one lipe, dim je lebdeo do neba na kom su, nema ih vise, stari Nestorov, gos'n Ceda i jos jedan... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio taj nije nista uradio... I, shvatice, kad-tad, da ne zna sta je hlad.....
Sačuvana

...noci koje ste proveli zadivljeno zureci u zvezde, smesne slike koje ste napravili u snegu, prve kapi letnjeg pljuska koje ste hvatali jezikom, i trenutak kada vam je neko poseban sapnuo: "Volim te"
^GOJKO^
Poznati Korisnik
**

Sinan The Great

« Odgovor #10 poslato: Јануар 08, 2008, 01:23:14 »

Ne slusam puno  Balasevica ali  ima par pesama koje gotivim a to su:D-Mol,Prica o Vasi Ladackom,Svirajte mi jesen stize Dunjo moja,Ne lomite mi bagrenje,Kad odem,Boza zvani pub,Devojka sa cardas nogama...
Sačuvana

Мудар човек беше који је измислио пиво Wink
dr_djura
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #11 poslato: Март 03, 2008, 11:31:16 »

Ima puno dorih pesama, volim da ga slusam kad sam pijan.......
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!