Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 18, 2012, 06:39:36

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Informacione Tehnologije
| |-+  Internet
| | |-+  Kupovina preko interneta
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Kupovina preko interneta

(Pročitano 3400 puta)
uuuuuuuuu
Poznati Korisnik
**

Don_Aconi

« poslato: Фебруар 04, 2007, 10:48:26 »

Jel ste nesto kupovali preko neta?

Udanasnje vreme je postalo vec standardno d se kupuje preko neta. T usu visestruke koristi em ne moras da trosis vreme da se smucas po gradu i celom svetu a i na noge ti stigne i vidis odma gde je najpovoljnije i isporucet ti na kucnu adesu a platis po pouzecu ako vec nemas paltnu karticu.
Ima mnogo tih sajtova a ovo je jedan od njih
Kod:
www.svezakucu.rs
Sačuvana

Ko visoko leti nisko pada!!!
Johnny
Lab Tech
Administrator
*

House M.D.

« Odgovor #1 poslato: Фебруар 05, 2007, 01:18:42 »

Mnogo sajtova ima neko ogranicenje po pitanju kupovine, pa tako ako hoces da kupujes u Maxiju online, moras da imas racun veci od 3500 dinara da bi uopste mogao da kupis. Ipak kod nas jos uvek nije zazivela kupovina onako kako je to u svetu, npr. eBay. Istina, mozemo mi kupiti nesto na eBayu ili nekom drugom sajtu, ali pitanje je da li ce oni hteti to da salju u Srbiju i jos vece, kako to platiti jer se ne primaju sve kartice. Komplikovano je to, ali dobro, radi se na tome da se omoguce takve stvari, mislim da je Srbija sada postala dostupna preko PayPala i sl. Kompleksno je sve to.
Sačuvana

zantar
Počasni Korisnik

« Odgovor #2 poslato: Фебруар 05, 2007, 10:46:41 »

Ranije je kupovina preko neta bila nezamisliva kod nas,ali danas je to dosta napredovalo.

Tacno je da mozemo kupovati preko e-bay -a,ali vise puta sam sebi postavio pitanje.. kako mogu da budem siguran da ce to da mi posalju!?Ili da li to sto ja zelim da kupim stvarno postoji?

Ima mnogo laznih oglasa,tipa nova honda cbr1000rr za 2000 eura..

I dalje nije to to,uvek cu radije da odem do prodavnice,vidim kvalitet proizvoda,probam ga,i kad vidim da za svoj novac dobijam bas ono sto hocu,tada cu da ga kupim.
Sačuvana
Gubba Gubba
Počasni Korisnik

No, I don't.

« Odgovor #3 poslato: Фебруар 14, 2007, 09:44:47 »

kako mogu da budem siguran da ce to da mi posalju!?

Mozhda si u prawu, wetjina sajtowa trazhi broj kreditne kartice, kao fora skidaju odatle a ne poshalju ti...
Mada, isto tako postoje sajtowi na kojem poruchish, pa lepo pare na sunce poshtaru...

Alek je kupowao neke stwarchice iz filma "Lord of the rings" preko e-bay-a, platjao kreditnom na tu foru, pa mu je stiglo... I Mititju, koliko znam, swe shto je poruchio-stiglo mu je...
Ali opet, nikada ne mozhesh da budesh 100% siguran da je to swe ok.
Sačuvana

Propadoh u zemlju čitajući ove gluposti.
Nathan
Super Korisnik

whatever u do, whatever u say, we gonna beat u

« Odgovor #4 poslato: Фебруар 15, 2007, 12:20:34 »

Hmm pa i licno znam da su neki pravili sajtove kao fora proizvodi protiv celulita i to i krali pare...A inace sto se mog licnog iskustva tice,pre nekih 2 godine sam narucio Counter Strike majicu koja je trebala da stigne kao za 3-4 dana...Stigla je posle 2 i po meseca,kada se vise nisam ni nadao,kada sam se probudio,zatekao sam je..a inace majicu su slali iz Beograda,tako da ne pomisljam da narucim nesto iz inostranstva...a hteo sam da narucim neke dresove i te stvarcice
Sačuvana

^GOJKO^
Poznati Korisnik
**

Sinan The Great

« Odgovor #5 poslato: Фебруар 15, 2007, 02:05:20 »

Nikad nisam kupovao preko neta niti pomisljam u skorije wreme bas zbog fishinga.Jedino sto sam naruci jeste SP2 iz Amerike i stiglo mi je posle mesec dana narucio sam nekih pet komada i posle sam narucio iz BG-a kad sam prowalio da moze Smiley Smiley
Sačuvana

Мудар човек беше који је измислио пиво Wink
Gubba Gubba
Počasni Korisnik

No, I don't.

« Odgovor #6 poslato: Фебруар 24, 2007, 04:24:54 »

e brate, ja naruchila jednu igrachkicu, ortakinji za rodj. I stiglo posle 2 dana Grin inache, iz Praga Smiley
Pozdrav
Sačuvana

Propadoh u zemlju čitajući ove gluposti.
Panta Ray
Poznati Korisnik
**

gktamis.blogspot.com

« Odgovor #7 poslato: Фебруар 27, 2007, 01:51:52 »

Prvo ću se ograditi i reći da o ovome ne znam baš ništa. Ali mene zanima koliko je bezbedna takva kupovina? Recimo interesuje me kupovina činija za go kamenje iz Hamburga i imam kreditnu karticu koja je u mastercard sistemu. Pa me interesuje kolika je mogućnost zloupotrebe (odnosno da činije ne bi plačao 450 evra - to mi je limit na kartici).
Sačuvana

Yo fukasi ni
tenjo made ga
go-ban naru

In the depth of night
even the ceiling
becomes a go board
Johnny
Lab Tech
Administrator
*

House M.D.

« Odgovor #8 poslato: Фебруар 27, 2007, 06:00:36 »

Zavisi preko cega kupujes. Nije isto kada kupujes preko nekog nepoznatog i neproverenog sajta i sa eBay-a. Vazno je da kada uspostavljas konekciju izmedju tebe i servera, ona bude enkriptovana. Tada si siguran da ti nece neko uleteti sa strane.
Sačuvana

Experta
Početnik
*

« Odgovor #9 poslato: Децембар 05, 2011, 11:00:49 »

Mozda ce Vas ovo zanimati, imala sam problema sa kupovinom proizvoda iz Amerike, onda sam na netu nasla

Kod:
www.viaddress.com

gde je moguce da obavite kupovinu iz bilo koje prodavnice na netu, kreiraju virtuelnu americku adresu, registracija je besplatna, moze da se kupi sa Ebay-a , amazon.com i sl. Povoljniji su od konkurencije, svima preporucujem. Ukoliko prodavnice ne prihvata Vasu karticu, oni placaju umesto Vas, a proizvodi Vam stizu na kucnu adresu.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!