Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 18, 2012, 06:21:12

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Grad Pančevo
| |-+  Gradske teme
| | |-+  Peticija protiv zagadjenja...
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Peticija protiv zagadjenja...

(Pročitano 9379 puta)
Nathan
Super Korisnik

whatever u do, whatever u say, we gonna beat u

« Odgovor #20 poslato: Март 13, 2008, 12:08:48 »

Znaci bolje je da sedim kod kuce i gledam kako je napolju lepo i toplo i kako je doslo prolece,a ja sedim u sobii cekajuci da pocne sirena za bezbednost??!! NAJMANJE sto mogu da ucinim za nesto bolje je da za 20 sekundi potpisem peticiju,posto vec nema zainteresovanih za protest!
Kako ti znas kakve ce filtere da ugrade? Bitna je inicijativa gradjana,a kvalitet filtera dolazi kasnije.

uvek mozes da privuces masu mladjih ljudi na protest..samo ga organizujes radnim danima,kada se ide u skolu...

Inace,zivite u zabludi !!! TI FILTERI NE BI POMOGLI!!!Pomogli bi jedino ako bi se modernizovala sva postrojenja,u suprotnom ne...
a drzava nije dala da se modernizuje...to je skupo,ali za zaradu Rafinerije npr je smesno...ali ni tu sumu ne da drzava da se izdvoji,
nego je uzme za sebe..a btw ovo sam mislio odredjeno na Rafineriju,ne na ostale zagadjivace
Sačuvana

Johnny
Lab Tech
Administrator
*

House M.D.

« Odgovor #21 poslato: Март 13, 2008, 12:59:13 »

Ma to je sve Ok, jasno je svima nama to. Ali poenta je da je stvarno nebulozno reci "ma zagadjenje je Ok..." i "Sto da zivite 120 godina?!" (kojih crnih 120 godina, narod ovde zivi jedva pola od toga Zid).
Sačuvana

Nathan
Super Korisnik

« Odgovor #22 poslato: Март 13, 2008, 01:01:28 »

pa i to..a i utice na klimu...sve menja glupo zagadjenje...

mora da se misli unapred,o nasoj deci,njihovoj..a ne samo o nama
Sačuvana

Rasputin
Urednik

« Odgovor #23 poslato: Март 13, 2008, 03:25:25 »

Citat
uvek mozes da privuces masu mladjih ljudi na protest..samo ga organizujes radnim danima,kada se ide u skolu...
Nisam bas siguran da bi ih to privuklo.Ipak treba neka organizacija,prethodni protest je bio tuga i ne treba izostanak iz skole da bude povod.

Filteri,modernizacija stagod,a nesto ce morati da urade.
Sačuvana

"Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life."
Pop013crew
Super Korisnik

All of my memories keep you near

« Odgovor #24 poslato: Март 13, 2008, 03:47:25 »

E ovako posto vidim da neki neznaju,Benzen ima leukoemogeno dejstvo i veca je sansa da se oboli od leukemij nego od raka!
Evo vam domaci rad,nadjite podatke o zagadjenosti ulice 29.novembar i okoline u Beogradu.....Kad dolazite iz Pa u Bg sta vas doceka?Dimnjak koji izbacuje dim,prasinu i pepeo i to nonstop....
I nemoj da pljujete po juznoj zoni nego po vladi jer oni sve pare stavljaju u dzep i bole i **** za Pancevo,Bor....Stop Beogradizaciji!
Sačuvana

Ne zaboravi, milion i po u prvom svetskom ratu, dva miliona u drugom..
6000 u Kraljevu, 7000 u Kragujevcu u istom danu.
Ne zaboravi, oprosti ali nikad ne zaboravi. Nikada...
Игор-Стрелиште
Poznati Korisnik
**

Остаће наше !

« Odgovor #25 poslato: Март 13, 2008, 03:56:10 »

Увек је било Србија ради Београд се гради...
Sačuvana

...Србадија кличе цела недамо те Косово то је наше увек било од давнина остало...
Ој Косово, Косово земљо моја вољена земљо, славних витезова Лазара и Милоша ! !

ОСТАЋЕ НАШЕ !
Rasputin
Urednik

« Odgovor #26 poslato: Март 13, 2008, 04:19:58 »

Citat
E ovako posto vidim da neki neznaju,Benzen ima leukoemogeno dejstvo i veca je sansa da se oboli od leukemij nego od raka!
Divno! Ne zna se sta je lepse!

i nije benzen JEDINI gas koji udisemo vec i aromaticne ugljovodonike i toluen itd.
Ja nesto nisam primetio da se Beogradjani zale na zagadjenje.
Sačuvana

"Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life."
Игор-Стрелиште
Poznati Korisnik
**

Остаће наше !

« Odgovor #27 poslato: Март 13, 2008, 04:42:32 »

Зато што нећеш да чујеш...
Свакако да је и Београд доста загађен, ем због Панчева ем због тога што су град са 2 000 000 људи и ко зна колико кола и осталих срања...
Sačuvana

...Србадија кличе цела недамо те Косово то је наше увек било од давнина остало...
Ој Косово, Косово земљо моја вољена земљо, славних витезова Лазара и Милоша ! !

ОСТАЋЕ НАШЕ !
Pop013crew
Super Korisnik

« Odgovor #28 poslato: Март 13, 2008, 06:52:19 »

Citat

i nije benzen JEDINI gas koji udisemo vec i aromaticne ugljovodonike i toluen itd.
Ja nesto nisam primetio da se Beogradjani zale na zagadjenje.
JA ti lepo kazem nadji podatke o zagadjenju ulice 29.novembar pa onda pricajte koliko smo mi naj zagadjeniji....neki ljudi ne zele da kapiraj.....O GOSPODE!!!!
Sačuvana

Дими
Početnik
*

« Odgovor #29 poslato: Март 13, 2008, 11:05:55 »

Znate sta, ovo nije prvi put da nam sviraju sirene za uzbunu,to polako postaje uobicajeno za nas grad.Na zalost jako je malo ljudi koji koji bi hteli da protestuju,povod za protest je uglavnom izostajanje iz skole ili sa posla.Kada bi na ulice Panceva izaslo nekoliko destina hiljada ljudi,koji bi pri tome blokirali rafineriju na nekoliko dana,pa kada  bi benzinske pumpe u celoj Srbiji ostale bez goriva,mozda bi se neko setio i nas Pancevaca i nasih problema sa zagadjenjem,pa bi se mozda nesto i uradilo.Ali posto na proteste ne izadje ni 10% stanovnika Panceva(obicno na uluce izadju uglavnom ucenici,kojima je vise stalo da izostanu iz skole nego do zagadjenja),nemamo  sta da ocekujemo!!!Politicari se sete Panceva samo pred izbore (secate se kako je pre nesto vise od godinu dana zbog sirena i zagadjenja u Pancevo dosao i predsednik Tadic,ali naravno dosao je samo da bi prikupio glasove kao i mnogi politicari koji su se tih dana setili naseg problema).
Sačuvana
zantar
Počasni Korisnik

« Odgovor #30 poslato: Март 13, 2008, 11:43:46 »

Kao najvecu prepreku za organizovanje protesta vidim previse nisku svest pre svega mladih ljudi,koji ne vide dalje od sutrasnjeg kontrolnog u skoli.Previse je malo ljudi koji STVARNO mogu da shvate koliko ozbiljne posledice moze da ima zagadjenje vazduha u Pancevu.Zalosno je sto ce upravo mladje generacije najvise platiti svoju glupost i uchmalost,ali naravno,kao i uvek,za to ce kriviti nekog drugog.Niko nije sposoban da kaze "uradicemo to,to,to i to,izacicemo tad,tad i tad,i ostati toliko i toliko"i da to ispostuje do kraja. Od centra do juzne zone ostane samo polovina protestanata,ostali se razbeze kuci.Kad skapiramo da sami sebi zabadamo noz u ledja svojom nesposobnoscu i nerazmisljanjem mozda nesto i uradimo u zivotu.. do tad cemo pustiti da nas gaze,i svoj kukavicluk braniti lazima.
Sačuvana
Nathan
Super Korisnik

« Odgovor #31 poslato: Март 14, 2008, 12:02:17 »

Znate sta, ovo nije prvi put da nam sviraju sirene za uzbunu,to polako postaje uobicajeno za nas grad.Na zalost jako je malo ljudi koji koji bi hteli da protestuju,povod za protest je uglavnom izostajanje iz skole ili sa posla.Kada bi na ulice Panceva izaslo nekoliko destina hiljada ljudi,koji bi pri tome blokirali rafineriju na nekoliko dana,pa kada  bi benzinske pumpe u celoj Srbiji ostale bez goriva,mozda bi se neko setio i nas Pancevaca i nasih problema sa zagadjenjem,pa bi se mozda nesto i uradilo.Ali posto na proteste ne izadje ni 10% stanovnika Panceva(obicno na uluce izadju uglavnom ucenici,kojima je vise stalo da izostanu iz skole nego do zagadjenja),nemamo  sta da ocekujemo!!!Politicari se sete Panceva samo pred izbore (secate se kako je pre nesto vise od godinu dana zbog sirena i zagadjenja u Pancevo dosao i predsednik Tadic,ali naravno dosao je samo da bi prikupio glasove kao i mnogi politicari koji su se tih dana setili naseg problema).

moram da te ispravim...cela srbija ne bi dobila gas,ne samo gorivo...doslo bi do kolapsa
Sačuvana

Pop013crew
Super Korisnik

« Odgovor #32 poslato: Март 14, 2008, 12:06:06 »

Rafinerija nije smela da stane sa radom ni za vreme bombardovanja,previse stvari u ovoj propaloj drzavi zavisi od nje.Tako da zaustavljanje rafinerije na par dana bi bilo mnogo lose.
Ja bi prvi izasao da protestujem da to ima nekog dejstva,ali posto nas ne *ebu ni 0.0002% cemu onda to?
Valjda ce ova privatizacija doneti nesto bolje po nas....Koliko ja znam bice dosta ulaganja u modernizaciju rafinerije.
Sačuvana

Johnny
Lab Tech
Administrator
*

House M.D.

« Odgovor #33 poslato: Март 14, 2008, 12:08:17 »

Citat

Pa nego sta je leukemija nego rak krvi? ;>
Sačuvana

Pop013crew
Super Korisnik

« Odgovor #34 poslato: Март 14, 2008, 12:27:06 »

Leukemija je bolest kod koje se u krvi ili koštanoj srži nalaze nezreli, abnormalni limfociti.
Eto i ispadoh ja glup praveci se pametan Cheesy
Sačuvana

Johnny
Lab Tech
Administrator
*

House M.D.

« Odgovor #35 poslato: Март 14, 2008, 12:44:08 »

Ma opusteno, ti si barem priznao da si pogresio Smiley. Ima nekih koji bi nastavili da brane svoje uverenje cak iako znaju da je pogresno Cheesy. Respect. A sad, nazad na temu.
Sačuvana

Rasputin
Urednik

« Odgovor #36 poslato: Март 14, 2008, 12:18:45 »

Citat
Зато што нећеш да чујеш...
Ako neko ovde nesto ne zeli da cuje ili uradi onda si to ti.

Citat
A ti lepo kazem nadji podatke o zagadjenju ulice 29.novembar pa onda pricajte koliko smo mi naj zagadjeniji....neki ljudi ne zele da kapiraj.....O GOSPODE!!!!
Pope,ja ne znam o kakvom zagadjenju je rec,izduvni gasovi automobila?Nema sumnje,ali to je neizbezno.Ili mozda neki drugi oblik zagadjenja?Tvrdis da znas o cemu se radi,prosvetli me,jer ja ne znam.Jel su Beogradjani iz ulice 29-og Novembra protestvovali zbog toga?
Druga stvar,ja zivim u Pancevu,ne u Beogradu tako da sam vise zabrinut za juznu zonu nego za 29. Novembar....zao je meni i Bora i vansezonskog ubijanja divljaci u Deliblatskoj pescari i crnaca iz Afrike ali moje zrdavlje je ipak na prvom mestu.

Citat
Ma opusteno, ti si barem priznao da si pogresio Smiley. Ima nekih koji bi nastavili da brane svoje uverenje cak iako znaju da je pogresno
Ne znam da li se odnosi na mene,ali odgovoricu kao da je meni upuceno u svakom slucaju,ukoliko nije-izvinjavam se.
Na forumu sam brutalno iskren...tvrdoglav umem da budem ali generalno nisam,a da branim stav kojeg sam svestan da je pogresan mi ne pada na pamet.

Citat

Pa nego sta je leukemija nego rak krvi? ;>
Znam sta je leukemija.Reakcija na Popov odgovor sta je gore leukemija ili neka druga bolest je bila impulsivna,cime sam hteo da kazem da nije bitno da li cemo da obolimo od raka krvi,koze,pluca ili neceg drugog jer su posledice smrtonosne koji god da je u pitanju,ovde je tema zagadjenje,a ne zdravstvene posledice zagadjenja.

Milos je lepo opisao primarni problem.
Sačuvana

Joker
Početnik
*

« Odgovor #37 poslato: Март 14, 2008, 01:55:29 »

Da se pitam ja bi betonir'o travu i ofarbo tamno braon svaku boju plavu....
Sačuvana

I kada bi poludeo ne bi se primetila razlika.
prTZa_013
Poznati Korisnik
**

Un poco de tu amor para poder vivir <3

« Odgovor #38 poslato: Март 16, 2008, 02:17:20 »

Kako god ,ja potpisah peticiju Smiley
Sačuvana

Dame una señal un minuto para conversar
dame tan solo una oportunidad
para poderte enamorar, cada dia mas. Wink
Stranice: 1 [2] Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!