master_of_disharmony
Počasni Korisnik

moderator u usponu :P
|
 |
« poslato: Август 19, 2007, 11:22:52 » |
|
Sinotj sam proshao pored opshtine bash u momentu kad je uchesnik festivala Knez primao nagradu za drugo mesto, i pocheo da pricha kako je iz pouzdanih izvora saznao da je od publike dobio vishe glasova nego shto su mu organizatori festivala dodelili.. Da li neko zna neshto vishe o ovome? Koje je vashe mishljenje, da li je ovo samo ochajnichki pokushaj gubitnika da skrene pazhnju na sebe ili je politika zaista umeshala prste, da podsetim Knez je valjda bio jedini predstavnik Crne Gore na festivalu.
Uopshte, koje je vashe mishljenje o festivalu i njegovoj organizaciji, uchesnicima? Meni se jako dopala bina, ostalo netju komentarisati, bolje je.. Ne zhelim da navuchem na sebe bes ogromne mase koja je sinotj bila ispred Opshtine i kojoj se iz nekog razloga DOPADA ono sve.. I koja dozvoljava sebi da i po nekoliko sati slusha Sergeja Tjetkovitja..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zantar
Počasni Korisnik

|
 |
« Odgovor #1 poslato: Август 19, 2007, 11:49:38 » |
|
Nisam nesto mnogo obavesten,jer me apsolutno nije interesovalo.. ali jbt,kad sma video da su postavili faking stolice,gde moze da sedne ukupno 7 ljudi,smorio sam se..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Blagoje
Počasni Korisnik

Nje vise nema-to je bio samo zvuk
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Август 19, 2007, 12:59:38 » |
|
Svaki festival je namesten.Da bi pobedio neko ko jos nije poznat.Tome i sluze festivali.Da izbace nekog novog pevacha ili grupu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ne raspravljaj se sa budalom jer, prvo će te spustiti na svoj nivo a onda pobediti na iskustvo.
|
|
|
Lukas_012
Super Korisnik

Potomak Serbona
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Август 19, 2007, 03:21:00 » |
|
Svidela mi se bina i osvetljenje...  O "nameshtaljki" nista ne znam... tako da..  Meni se uglavnom dopalo kada je Sergej pevao... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
distorzija_pokisle_vasi
Poznati Korisnik

..................................................
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Август 19, 2007, 06:41:16 » |
|
moje misljenje - to je jako depresivna muzika koju ne treba upraznjavati.sve isto,sve zabadacko..al negativno zabadacko.. sve mi je to ko pesme moderne,sve neko jadikovanje..smor,smor,smor,depresija.. al neki ljudi su takvi po prirodi,njima to lezi..ne zameram im,al ja to ne mogu da prezivim..jedva sam izdrzo 10 min na sergeju..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...
|
|
|
Dacha
Poznati Korisnik

Insane in the brain
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Август 22, 2007, 12:08:24 » |
|
al neki ljudi su takvi po prirodi,njima to lezi..ne zameram im,al ja to ne mogu da prezivim..jedva sam izdrzo 10 min na sergeju..
Skroz delim tvoje mishljenje!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SaNdRa_89
Poznati Korisnik

|
 |
« Odgovor #6 poslato: Август 22, 2007, 10:33:13 » |
|
Ja ne.... kao sto ti, predpostavljam volis brzu muziku i tako te, tako isto neki vole sergeja i vladu gerogijeva... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ne tuguj za onim sto je nekad bilo, ne tezi za onim sto ne moze biti, ne boj se onog sto ce mozda doci i znaj da ma koliko bolelo sve ce jednom proci... 
|
|
|
Zoricaaa
Poznati Korisnik

|
 |
« Odgovor #7 poslato: Септембар 10, 2007, 08:23:06 » |
|
Shto se tiche samog festivala,neam pojma...Slushala sam samo mog druga kad je pevao tachnije Adrenalin band i za njega sam glasala i znam da je dobio nagradu publike!Bravo Pedja i momci!!!  ...A shto se tiche Sergeja,ja ga volim..Volim njegove pesme..Slushala sam ga milion puta uzhivo...To shto mi se svidjaju balade ne mora da znachi da sam patetichna i depresivna...Jednostavno mogu ponekad i malo da se odmorim od bam bam tuc tuc i tako toga. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
B0mb0nica
Početnik

|
 |
« Odgovor #8 poslato: Октобар 18, 2007, 03:20:40 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
UglyKid
Početnik

|
 |
« Odgovor #9 poslato: Новембар 13, 2007, 08:53:09 » |
|
Pan Music Fest je dj00bre tesko. Mada, moram priznati da mi je bilo veoma prijatno da sa savojim prijateljem Schwabom sedim u trecem redu, okruzen tetkama sa 'ladnim trajnima. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*Joka*
Poznati Korisnik

svaka pesma ima svoj kraj
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Децембар 31, 2007, 12:45:53 » |
|
ja za owo nisam ni cula 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sve sto je lepo kratko traje...
|
|
|
Omar Gabriel Batistuta
Početnik

|
 |
« Odgovor #11 poslato: Фебруар 23, 2008, 09:03:15 » |
|
Pitajte DZimija Barku gdwe su pare on sigurno zna posto se seta ko paun po gradu i troskari.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
prTZa_013
Poznati Korisnik

Un poco de tu amor para poder vivir <3
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Март 16, 2008, 03:31:45 » |
|
Dzimi Barka car 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Dame una señal un minuto para conversar dame tan solo una oportunidad para poderte enamorar, cada dia mas. 
|
|
|
Omar Gabriel Batistuta
Početnik

|
 |
« Odgovor #13 poslato: Март 19, 2008, 08:43:33 » |
|
za Prcu 013 Mozda za tebe sinak !!! za mene nikad . Chakila iz kraljevacke nikada nece biti car
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
Nesapancevo
Početnik

|
 |
« Odgovor #15 poslato: Јануар 18, 2009, 11:12:57 » |
|
festival je super organizovan, tj. super je prosao
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dalibor_888
Početnik

|
 |
« Odgovor #16 poslato: Август 01, 2009, 08:17:42 » |
|
Jel zna neko hoce ove godine biti tog festivala?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
YuGirl4yoU
Početnik

...E pa necu...:P
|
 |
« Odgovor #17 poslato: Август 29, 2009, 01:29:08 » |
|
Ja sam cula da owe godine nece biti...I to je waljda tacno...Posto nisam widela ni 1 plakat...Bas su...Ufff...Nemam reci... Pancewo-smooor...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|