m0ka
Počasni Korisnik

Monika=)!
|
 |
« Odgovor #80 poslato: Септембар 21, 2007, 11:33:37 » |
|
To je tacno ne pustaju ispod 21 godine...  Ma pustaju=).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
''Nikada se ne predaj.Ako krenes da pretices,dodaj gas.Radi ono sto mislis da treba,a ne ono sto ce vecina da podrzi.Poraze ne dozivljavaj licno!''
|
|
|
Wladanna91
Poznati Korisnik

WIP [wery important princess]...:)
|
 |
« Odgovor #81 poslato: Октобар 23, 2007, 08:22:46 » |
|
meni je na Barumu fooj atmosfera.... nikada se nisam dobro provela kada sam tamo otisla... previse nafuranih ljudi ima....al kao sto mnogi kazu da sam i ja nafurana,onda mislim da je nepotrebno tamo otici-samo im jos ja falim 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"...Tengo una mañana constante, y una acuarela esperando verte pintado de azul... Tengo tu amor y tu suerte, y un caminito empinado. Tengo el mar del otro lado: tú eres mi norte y mi sur...
|
|
|
Mil0s
Početnik

|
 |
« Odgovor #82 poslato: Новембар 11, 2007, 07:48:29 » |
|
Taj barum je najgora trashina, ne kapiram sto neko uopste ide tmao?!!?1
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gashone
Počasni Korisnik

dalib0r 'gasha' gashic
|
 |
« Odgovor #83 poslato: Новембар 18, 2007, 01:09:46 » |
|
Barum sucks. 21+ smesno... Izvlaci ih to sto dovode goste konstantno.. pa nece propasti
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
nickname is registered and protected
|
|
|
tabanovanje
Početnik

|
 |
« Odgovor #84 poslato: Новембар 20, 2007, 03:43:42 » |
|
Eeee omladino..Nece ti lopovi jos dugo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
[DB]Niko-vazan
Poznati Korisnik

|
 |
« Odgovor #85 poslato: Новембар 20, 2007, 09:49:14 » |
|
haha:D
sve ce gi pohapsite:D
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
0pt|mus_Prm|E
Početnik

whitout overvoltage proctection
|
 |
« Odgovor #86 poslato: Новембар 29, 2007, 06:58:46 » |
|
Men su uvek pustili nema sanse da bankrotiraju koliko se tamo para ostavi svaki vikend  Jel neko bio kada je gostovao Marko Bulat ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
whitout overvoltage proctection
|
|
|
[zaljubljena_u_sundjer_Boba]
Početnik

|
 |
« Odgovor #87 poslato: Децембар 20, 2007, 11:39:38 » |
|
Men su uvek pustili nema sanse da bankrotiraju koliko se tamo para ostavi svaki vikend  Jel neko bio kada je gostovao Marko Bulat ? Ja sam bila  Sto? Inace,tad sam se provela najbolje do sad,sto se tice Baruma 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
" Plakala sam što nisam imala cipele, dok nisam videla čoveka koji nije imao nogu..."
|
|
|
[zaljubljena_u_sundjer_Boba]
Početnik

|
 |
« Odgovor #88 poslato: Децембар 20, 2007, 11:46:20 » |
|
Kakav su vasi utisci za Barum? Ja sam od pretprosle nedelje poceo redovno da izlazim Petkom i stvarno mi se svidja ziva muzika. Uzasno me nervira sto subotom navodno pustaju "starije od 21 godinu", a ispred mene ulaze klinci tipa 91. godiste.
Mesto je ok,nekad se provedem extra nekad ne  ...sve zavisi.. I mene nerviraju sto moje godiste nece da puste al' zato pored mene prodju klinke 91,92....al' zato su grudi izbacile i minic do *upeta  Al ajd...nema veze 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
" Plakala sam što nisam imala cipele, dok nisam videla čoveka koji nije imao nogu..."
|
|
|
Diavolo
Početnik

|
 |
« Odgovor #89 poslato: Мај 13, 2008, 11:30:10 » |
|
Daj sta pricate kakve etikete za klince,ja tamo izlazim od kad se otvorilo i nisam video,tj. cuo da neko nosi etiketu.Nisam protiv da dolaze mladji,ali cini mi se da vise izlaze u eksu pa zato i nek nastave,samo fali jos i klincurija na barumu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pop013crew
Super Korisnik

All of my memories keep you near
|
 |
« Odgovor #90 poslato: Мај 14, 2008, 03:27:16 » |
|
LOL....Ex???Nisam znao da to radi  A sta ti smatras klinchurijom?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ne zaboravi, milion i po u prvom svetskom ratu, dva miliona u drugom.. 6000 u Kraljevu, 7000 u Kragujevcu u istom danu. Ne zaboravi, oprosti ali nikad ne zaboravi. Nikada...
|
|
|
Dr.Web
Početnik

|
 |
« Odgovor #91 poslato: Јун 23, 2008, 06:36:16 » |
|
ahahahah....joj dobri ste........sve sam procitao.........ajd ajvite se ...ja cu da vam sredim da vas puste i ako nemate 21 god.....ali da nemate ni 16 .....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jazzique
Početnik

|
 |
« Odgovor #92 poslato: Фебруар 23, 2009, 06:11:35 » |
|
???Jel ima jos nekog ko nikad nije bio na barumu i ne planira da ide???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
YuGirl4yoU
Početnik

...E pa necu...:P
|
 |
« Odgovor #93 poslato: Август 28, 2009, 07:38:05 » |
|
Ljudi ja sam bila na Barumu...Iako imam manje od 18... =) ...I niko nije prowalio...Tako da ono...A sta da radim kad je Pancewo prslo...?=D Poslednji put sam bila za Marka Bulata...i sad pre neq Subotu....=)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|