Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 18, 2012, 05:24:04

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Društvo i zabava
| |-+  Film i TV
| | |-+  Poslednji film koji ste gledali
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Poslednji film koji ste gledali

(Pročitano 26590 puta)
Kocka
Počasni Korisnik

« Odgovor #180 poslato: Август 03, 2007, 12:32:21 »

Simpsonovi. Slazem se sa Darkom. Film je dobar pun gas, preporuka.
Simpsonovi su kao serija prestali da mi budu smesni pre 5 sezona, ali film je predobar.
Sačuvana

Did the man with the funny retardation escape?
Teslaaash
Poznati Korisnik
**

NiKo Bitan...

« Odgovor #181 poslato: Август 07, 2007, 07:49:18 »

"Lord of War" .. sa Nicolas Cage-om..
Solidan film... Radi se o trgovcima oruzhjem... i to... Nije losh film  Srecan
Sačuvana

"Di svako drzi svoju stranu
i ponosa i gluposti
moglo bi bit
da je lakse umrit
nego judima rec oprosti...."
Dacha
Poznati Korisnik
**

Insane in the brain

« Odgovor #182 poslato: Август 07, 2007, 09:21:37 »

Gledao sam danas na TV1000, nashi su preveli da se film zove "Raspevani avion" ali ne verujem da se tako zove na engleskom... Film je jednom lud, glume Snoop Dogg(iako ga ne volim do yaya je odglumio), Method Man i josh mnogi poznati crnc(u filmu su samo crnic ima 4 belaca)i!!! Deda i ja gledali i valjali se od smeha Smiley Smiley Smiley
Sačuvana
toxic_girl
Počasni Korisnik

look beautiful. die young.

« Odgovor #183 poslato: Август 28, 2007, 01:07:40 »

Da Vincijev kod ... film nista nisam razumela...  Zeva
Sačuvana

I love myself,I want you to love me!
When I'm feelin' down,I want you above me!
I search myself,I want you to find me!
I forget myself,I want you to remind me!
SaNdRa_89
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #184 poslato: Август 28, 2007, 11:36:21 »

Mi deca sa stanice Zoo

...i mogu reci da mi je knjiga 123156498 puta bolja
Sačuvana

Ne tuguj za onim sto je nekad bilo, ne tezi za onim sto ne moze biti, ne boj se onog sto ce mozda doci i znaj da ma koliko bolelo sve ce jednom proci...  Da
Nathan
Super Korisnik

whatever u do, whatever u say, we gonna beat u

« Odgovor #185 poslato: Август 28, 2007, 11:50:22 »

Stomp the yard...u filmu se radi o stepovanju,takmicenju u stepovanju,o zivotu jednog lika koji je izgubio brata..film je predobar,za 2 dana sam ga 3 put odgledao
Sačuvana

Rasputin
Urednik

« Odgovor #186 poslato: Август 29, 2007, 12:57:20 »

Amadeus,film je rezirao legendarni Milos Forman,radi se o rivalstvu izmedju da kompozitora (Mocarta i Salijerija),jako dobar film moglo bi se reci i kultni.
Sačuvana

"Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life."
zantar
Počasni Korisnik

« Odgovor #187 poslato: Август 29, 2007, 12:48:18 »

@Rasputin

Gledao sam taj film,stvarno je fenomenalan..
Svima toplo preporucujem!
Sačuvana
KRS-ONE
Poznati Korisnik
**

what you think this is? Ain't no amateurs here

« Odgovor #188 poslato: Август 29, 2007, 01:03:02 »

Da. Film je radjen po drami Peter-a Shaffer-a, ali, po mom skromnom misljenju, ne radi se o rivalstvu Mocarta i Salierija, jer Mocart ne vidi u Salijeriju rivala. Salijeri sklapa pakt sa Bogom, po jevrejskom obicaju jer je Shaffer bio Jevrejin, i onda se oseca prevarenim kada se pojavljuje Mocart, jer je naleteo na boljeg od sebe. Undecided Pozdrav
Sačuvana

This is the difference between MC’ing and rap:
Rappers spit rhymes that are mostly illegal, MC’s spit rhymes to uplift they people
KRS-ONE
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #189 poslato: Август 29, 2007, 01:23:02 »

lol gledao sam "Revolver" Gaja Richija i film je toliko konfuzan da nista nisam razumeo. Film ocigledno zahteva dobro poznavanje pravila u sahu, Makijavelijevog dela Il Principe, ali i madafakin Kabbale (vidi se da je ozenjen Madonom). Glume carevi Jason Stratham i Ray Liotta. Iz ko zna kog razloga zapazeniju ulogu je dobio Andre Benjamin iz grupe Outkast??? Niko do sada nije uspeo da objasni film, a ocena na imbd je nerealna. Shocked
Sačuvana

Rappers spit rhymes that are mostly illegal, MC’s spit rhymes to uplift they people
Dacha
Poznati Korisnik
**

Insane in the brain

« Odgovor #190 poslato: Август 29, 2007, 02:14:48 »

Ja sam gledao nash film "Jet set" to je film na foru South Parka samo su glavni likovi svi moguci turbo-folkeri... Film je extra uradjen ismejali su te kretene najstrashnije!!! Mana je samo shto traje samo 40 minuta...
Sačuvana
Rasputin
Urednik

« Odgovor #191 poslato: Август 29, 2007, 02:48:00 »

Citat
Da. Film je radjen po drami Peter-a Shaffer-a, ali, po mom skromnom misljenju, ne radi se o rivalstvu Mocarta i Salierija, jer Mocart ne vidi u Salijeriju rivala. Salijeri sklapa pakt sa Bogom, po jevrejskom obicaju jer je Shaffer bio Jevrejin, i onda se oseca prevarenim kada se pojavljuje Mocart, jer je naleteo na boljeg od sebe. 

Slazem se da Mocart njega ne vidi kao protivnika,ali na kraju pristaje na njegovu pomoc sto prikazuje da je ipak prihvacen,i ovaj mu se izvinjava i trazi mu oprost zato sto ga je ismevao.....Sto se tice Salijerija pre bih rekao da je sklopio pakt sa djavolom nego sa bogom jer ga se ana kraju i odrekao,rekao je pobedio sam Boga
Sačuvana

"Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life."
KRS-ONE
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #192 poslato: Август 29, 2007, 07:58:29 »

Salijeri je taj koji se ponasa kao Lucifer pre i posle pada. Bao kao sto je ovaj bio ljubomoran ugledavsi Adama, Boziju kreaciju, tako je i Salijeri ljubomoran na Mocarta, smartrajuci ga Bozijim izabranikom. Tokom filma Salijeri ce pociniti i svih sedam smrtnih grehova. Medjutim, bas kao sto Lucifer misli da se osvetio Bogu time sto je prouzrokovao pad Adama i Eve, (u pojedinim apokrifima je to motiv), tako i Salijeri misli da ce, ubivsi Mocarta, prkositi Bogu. Mislim (ili ti Salijeri misli) da je pakt sklopljen na pocetku sa Bogom. Salijeri i Faust nisu slicni:
Salieri:
"The night before I left Legnago forewer, I went to see Him (God), and made a bargain with Him myself. I was a sober sixteen....I knelt before the God of Bargains, and I prayed with all my soul: "Signore, let me be a composer! Grant me sufficient fame to enjoy it. In return I will live with virtue. I will strive to better the lot of my fellows. And I will honour you with much music all the days of my life! As I said Amen I saw his eye flare. "Bene. Go forth, Antonio! Serve me and mankind, and you will be blessed."
"Gracie" I called back. "I am your servant for life."
Sačuvana

KRS-ONE
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #193 poslato: Август 29, 2007, 08:16:20 »

Ja sam gledao nash film "Jet set" to je film na foru South Parka samo su glavni likovi svi moguci turbo-folkeri... Film je extra uradjen ismejali su te kretene najstrashnije!!! Mana je samo shto traje samo 40 minuta...

da nije to ono sto su reklamirali pre par meseci, kao vanzemaljci objavljuju rat folkerima? Smeh genijalna fora!
Sačuvana

Rasputin
Urednik

« Odgovor #194 poslato: Август 29, 2007, 10:10:38 »

Citat
Salijeri je taj koji se ponasa kao Lucifer pre i posle pada. Bao kao sto je ovaj bio ljubomoran ugledavsi Adama, Boziju kreaciju, tako je i Salijeri ljubomoran na Mocarta, smartrajuci ga Bozijim izabranikom. Tokom filma Salijeri ce pociniti i svih sedam smrtnih grehova. Medjutim, bas kao sto Lucifer misli da se osvetio Bogu time sto je prouzrokovao pad Adama i Eve, (u pojedinim apokrifima je to motiv), tako i Salijeri misli da ce, ubivsi Mocarta, prkositi Bogu. Mislim (ili ti Salijeri misli) da je pakt sklopljen na pocetku sa Bogom. Salijeri i Faust nisu slicni:

Znaci ipak se radi o simbolicnom rivalstvu izmedju boga i lucifera...
Sačuvana

Dacha
Poznati Korisnik
**

Insane in the brain

« Odgovor #195 poslato: Август 29, 2007, 10:41:14 »

da nije to ono sto su reklamirali pre par meseci, kao vanzemaljci objavljuju rat folkerima? Smeh genijalna fora!

E bash taj!!!!! Rofl Rofl Rofl
Sačuvana
KRS-ONE
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #196 poslato: Август 29, 2007, 11:30:53 »

strava!znaci "jet set" se zove. hvala na info. moracu to da pogledam! Pivo u drustvu

Znaci ipak se radi o simbolicnom rivalstvu izmedju boga i lucifera...

Pre bih rekao jedan vid interpretacije; taj karakter je po meni znatno slozeniji. U istoriju engleske drame ne bih sada ulazio, ali to preplitanje motiva nije bila retka pojava. U svakom slucaju Abraham ga je maestralno odglumio, tu nema sta. Pozdrav Pozdrav
Sačuvana

toxic_girl
Počasni Korisnik

look beautiful. die young.

« Odgovor #197 poslato: Септембар 03, 2007, 10:13:45 »

Natasha...domaci film...gledala sam ga par puta,i dopada mi se Smiley
Sačuvana

I love myself,I want you to love me!
When I'm feelin' down,I want you above me!
I search myself,I want you to find me!
I forget myself,I want you to remind me!
unnamed
Poznati Korisnik
**

« Odgovor #198 poslato: Септембар 03, 2007, 10:27:06 »

Natasha...domaci film...gledala sam ga par puta,i dopada mi se Smiley

Heh bio je juche na Pinku... Smor teshki...bar meni Cool
Sačuvana
jetzika
Početnik
*

JeTzikA_=)

« Odgovor #199 poslato: Септембар 03, 2007, 10:30:35 »

i ja sam natasu gledala sad...neki dan....po meni je film ono....jednom dobar..
gledala sam ga dosta puta....al film .....je...neprevazidjen....to je bar moje misljenje.. Tongue Grin Pozdrav
Sačuvana

Ne zaboravi,da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili....Pozdrav
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 Idi gore Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Pre postovanja ili preuzimanja sadržaja sa Pancevo.co.rs foruma obavezno pročitajte:
uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju.

© 2006–2012 Pančevo web portal. Sva prava zadržana.
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!