Pancevo Forum
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Мај 18, 2012, 04:46:42

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:     Napredna pretraga
Dobrodošli na Pancevo.co.rs forum.

Pre postovanja molimo vas pročitajte uslove korišćenja, pravila ponašanja i preporuke o pisanju na forumu.
28640 poruka u 1207 tema 1299 članova
Poslednji član: Deda
* Pričaonica
Da bi ste koristili pričaonicu morate biti ulogovani! Molimo Vas prijavite se ili se registrujte!
* Početna Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija
+  Pancevo Forum
|-+  Društvo i zabava
| |-+  Svaštara
| | |-+  Drugačiji pogledi na svet
| | | |-+  Nema ko da zali za Srbima.
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Štampaj
Autor Tema:

Nema ko da zali za Srbima.

(Pročitano 1730 puta)
One_and_only
Početnik
*

« poslato: Август 19, 2008, 04:19:42 »

Srpski nacionalisti spasavaju Evropu i svet. Još od boja na Kosovu, Srbi su među svim evropskim narodima narod koji je apsolutno najviše patio. Tokom 1500 godina svoje istorije Srbi su u svim ratovima bili žrtve i demonizovani kao jedini krivci. Ali, Srbi su i donekle zakasnela nacija jer su usled 500 godina pod turskom vladavinom dugo bili isključeni iz svih tokova evropske istorije. Sve do danas srpskom narodu je zato uskraćeno da ima jedinstvenu srpsku državu. Kao u prošlosti, i danas Evropa na Srbe gleda kao na neprijatelje i ratne huškače.
 Tragična srpska istorija je posledica srpskog otpora velikim silama, ali i nesloge među samim Srbima. U tome se krije i odgovor zašto su Srbi i danas neprijatelji novog svetskog poretka, kao što su više od hiljadu godina gotovo neprestano bili suprotstavljeni interesima velikih sila. Zaraćene strane su ukazivale na simbole, mitove i dela u prošlosti, kao da se tu skriva ključ za razumevanje sadašnjosti. Sledio sam ovakve putokaze u prošlosti Balkana i četiri godine tumačio istoriju Srba od doseljavanja Južnih Slovena sve do raspada Jugoslavije.
Ovo bih nazvao zanimljivim tekstom, zelim vam prijatan dan. 

Sačuvana

Just let me to fly
Pop013crew
Super Korisnik

All of my memories keep you near

« Odgovor #1 poslato: Август 19, 2008, 06:59:02 »

Tragichno Sad
U potpunosti se slazem sa ovim.
Sačuvana

Ne zaboravi, milion i po u prvom svetskom ratu, dva miliona u drugom..
6000 u Kraljevu, 7000 u Kragujevcu u istom danu.
Ne zaboravi, oprosti ali nikad ne zaboravi. Nikada...
One_and_only
Početnik
*

« Odgovor #2 poslato: Август 20, 2008, 08:19:11 »

Da, na zalost, tako je, i niko ne moze reci da su Srbi potomci svih naroda, kao u nekim temama na ovom podforumu, ovo sam namerno samo u tom cilju postovao. " Tokom 1500 godina svoje istorije Srbi... "
Sačuvana

Just let me to fly
d00c4
Globalni Urednik

#!/usr/local/bin/perl

« Odgovor #3 poslato: Април 26, 2009, 10:37:04 »

Da, na zalost, tako je, i niko ne moze reci da su Srbi potomci svih naroda, kao u nekim temama na ovom podforumu, ovo sam namerno samo u tom cilju postovao. " Tokom 1500 godina svoje istorije Srbi... "
Mislim da ti u toj brojci 1500 fali nekoliko nula. Hmmm Ipak, prvo su nastali Srbi, pa onda amebe i sve ostalo. Rofl
Sačuvana